F Η IMOGEN POOTS ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ CAST ΤΟΥ FRIGHT NIGHT - FilmBoy Η IMOGEN POOTS ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ CAST ΤΟΥ FRIGHT NIGHT - FilmBoy
  • Latest News

    Η IMOGEN POOTS ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ CAST ΤΟΥ FRIGHT NIGHT

    Γνωρίζετε ότι παρακολουθώ από κοντά τις ετοιμασίες του remake Fright Night, από τις πρώτες ταινίες που μου έμειναν στο μυαλό ως πιτσιρικάς, κάπου εκεί τη δεκαετία του 80. 

    Το Μάρτιο σας είχα ενημερώσει για τη πρόθεση της Dreamworks να αναθέσει τη σκηνοθεσία στον Craig Gillespie όπως και έκανε και το Μάιο τα νεότερα για το cast που περιλάμβανε τον Colin Farell, τον Anton Yelchin και την Toni Collette στους πρώτους ρόλους. 

    Η μόνη εκκρεμότητα που είχε μείνει ήταν της κοπέλας του πιτσιρικά (υπενθυμίζω ότι το στόρι είναι για έναν έφηβο που καταλαβαίνει ότι ο γείτονας του είναι βρικόλακας), η οποία έκλεισε και αυτή με τη γλυκούλα Βρετανίδα Imogen Poots, που θα την ακούμε συχνά από εδώ και πέρα. 

    Ίσως τη θυμάστε στο 28 Weeks Later, ίσως να τη θυμόμαστε από το Me and Orson Welles (όταν το δούμε) και σίγουρα θα μας μείνει στο μυαλό όταν δούμε το πρόσφατο Solitary Man. 

    Μαζί με την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης του cast, η ταινία πήρε και ημερομηνία εξόδου για τις 7 Οκτωβρίου 2011 και θυμίζω ότι θα είναι 3D.  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η IMOGEN POOTS ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ CAST ΤΟΥ FRIGHT NIGHT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top