F HOUSE FULL - FilmBoy HOUSE FULL - FilmBoy
  • Latest News

    HOUSE FULL

    Παράπονα προς KostasBlog: Είσαι τόσο πίσω στις παρουσιάσεις νέων ταινιών, είσαι σχεδόν 1 μήνα πίσω of schedule...εδώ δεν έχεις παρουσιάσει το Get Him To The Greek ακόμη, που είναι στο νο. 2 του box office...ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΙΝΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ;; 

    Δικιο έχετε αλλά έτσι έγινε και με το trailer του Unthinkable – μια άγνωστη ταινία που δεν προβλήθηκε ακόμη και κανείς δεν ήξερε τίποτα γι’αυτή – και έγινε κορυφαίο σε clicks, μην πω για το περσινό Dead Snow... 

    Πάντως ήδη τρέχω να προλάβω (αν και το σύστημα που ακολουθώ φέτος λέει ακόμα περισσότερες ταινίες και πολλά ανεξάρτητα φιλμ) αλλά αξίζει το κόπο να  επιχειρήσω μια βουτιά στα άγνωστα μονοπάτια του Bollywood, παρουσιάζοντας σας το House Full, μια ταινία που προβλήθηκε στις αμερικανικές αίθουσες στα τέλη Απριλίου και τα πήγε μια χαρά. 

    Στις καινούργιες ταινίες εκείνης της εβδομάδας ήρθε 3ο  σε εισιτήρια πίσω μόνο από το Nightmare On Elm Street και το Furry Vengeance, και ξεπερνώντας ταινίες όπως το Harry Brown και The Human Centipede που επίσης άνοιγαν την ίδια μέρα. 

    Ο πραγματικός λόγος όμως που διαβάζετε στο KostasBlog για μια Ινδική ταινία είναι ...



    ...ότι με ενθουσίασε βλέποντας το trailer. 

    Μοιάζει με ταινία με...ελληνικό χρώμα, ακραία gangs, καλή μουσική, πολύ χιούμορ και απίστευτες γυναίκες, οι πιθανότητες όμως είναι να είναι μια μεγάλη πατάτα και να εκτεθώ άδικα. 

    Πρωταγωνιστής είναι ο Akshay Kumar που διαβάζω ότι είναι μεγάλος σταρ στη χώρα του και επίσης πολύ γυναικάς αφού, λέει, είχε σχέσεις σχεδόν με όλες τις συμπρωταγωνίστριες του! 

    ...Όπως περίπου και στη ταινία, όπου παίζει έναν τύπο που έχει 3 γυναίκες και ζουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι, με κάποιους συγγενείς επίσης να συμπληρώνουν το gangbang (μη με ρωτάς τι είναι αυτό...αν έπρεπε να ξέρεις θα το ήξερες)! 

    Ποιανού η γυναίκα είναι η αδερφή ποιανού και ποια κόρη είναι η γυναίκα του αδερφού...ένας χαμός. 

    Δε ξέρω, παιδιά, βρίστε όσο θέλετε αλλά εγώ το βρήκα διασκεδαστικό το trailer και αφού πάει και καλά στο US Box Office θεώρησα καλό να το αναφέρω. 

    Παίζει και το πιθηκάκι-βεντέτα με το όνομα Τάρα και είναι αυτό των Πειρατών της Καραϊβικής που κάθεται στον Johnny Depp.
    Αλήθεια.  


    Η σκηνοθεσία πάντως είναι του Sajid Khan του οποίου η προηγούμενη δουλειά ήταν το Heyy Babyy που και αυτό πήρε αμερικανική διανομή. 

    Και σε περίπτωση που πέσετε επάνω τους σε καμία παραλία και δεν τις γνωρίσετε, τα ονόματα των σούπερ συζύγων είναι Deepika Padukone, Lara Dutta και Jiah Khan. 

    Είπαμε, πρεμιέρα στην Αμερική έκανε στις 30 Απριλίου και σε 3 εβδομάδες έκανε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.
    I know, I know...τρέχω. 


    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HOUSE FULL Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top