F THE DISAPPEARANCE OF ALICE CREED: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ - FilmBoy THE DISAPPEARANCE OF ALICE CREED: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ - FilmBoy
  • Latest News

    THE DISAPPEARANCE OF ALICE CREED: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ

    Πόσο εμπιστοσύνη μπορεί να έχει η Anchor Bay στο Βρετανικό αστυνομικό θρίλερ του J Blakeson, The Disappearance of Alice Creed;(του οποίου το trailer είχατε δει το Μάιο από εδώ). 

    Μεγάλη, αν σκεφτείς ότι έβγαλε στη κυκλοφορία αποκλειστικά στο Comingsoon τα πρώτα 5 λεπτά της ταινίας, και μάλιστα πάνω από 1 μήνα πριν την επίσημη προβολή της στις 6 Αυγούστου. 

    Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται πάρα πολύ καλά λόγια για το φιλμ, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Gemma Arterton (Clash of the Titans, Prince of Persia) με τον Eddie Marsan (Sherlock Holmes) και το οποίο προβλήθηκε φέτος στο Τορόντο. 

    Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας εξελίσσεται μέσα στο δωμάτιο που κρατείται όμηρη η Alice με ένα minimal cast 3-4 ηθοποιών (εκτός ίσως από τα 5 λεπτά της αρχής που βλέπουμε) και είναι η προετοιμασία των απαγωγέων (είναι φοβερές οι λεπτομέρειες που μας δείχνουν στη κατασκευή του δωματίου). 

    Ναι, είναι μια ιστορία απαγωγής και οι αναφορές λένε ότι το φιλμ είναι γεμάτο με ανατροπές. 

    Στη συνέχεια θα δείτε τα 5 λεπτά της ταινίας, αν και χωρίς τη Gemma...Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE DISAPPEARANCE OF ALICE CREED: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top