F I SPIT ON YOUR GRAVE: TRAILER & POSTER ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ REMAKE - FilmBoy I SPIT ON YOUR GRAVE: TRAILER & POSTER ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ REMAKE - FilmBoy
  • Latest News

    I SPIT ON YOUR GRAVE: TRAILER & POSTER ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ REMAKE

    Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες όλων των εποχών απέκτησε remake και το πρωτο teaser trailer έφτασε πριν κάνα δυο μέρες, μαζί με το poster. 

    Το I Spit On Your Grave του Παλαιστίνιου Meir Zarchi ήταν ένα rape revenge movie (ναι, σαν το Last House On The Left) που βγήκε το 1978 με αρχικό τίτλο Day Of The Woman, πήρε έντονες κριτικές (‘...one of the most depressing experiences of my life’) και έγινε cult. 

    Τώρα, ο Steven R. Monroe έχει έτοιμη τη νέα έκδοση που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους και θα δοκιμάσει να περάσει κάποια ενοχλητικά πλάνα για τα οποία είχε γίνει γνωστή η πρώτη ταινία, εκτός φυσικά από τον προκλητικό της τίτλο. 

    Το καλό σε αυτό είναι ότι δεν είναι στουντιακη παραγωγή αλλά ανεξάρτητη, με την Anchor Bay να έχει τη διανομή, άρα λογικά θα μείνει στο ενοχλητικό κλίμα της original ταινίας και δε θα εμπορικοποιηθει όπως τα τελευταία horror remakes του Hollywood. 

    Δείτε στη συνέχεια το teaser trailer και δίπλα το poster.

    Πώς σας φαίνεται;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I SPIT ON YOUR GRAVE: TRAILER & POSTER ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ REMAKE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top