F POSTER: VERBO, SPLICE, THE TASK, KILLERS, THE LAST AIRBENDER - FilmBoy POSTER: VERBO, SPLICE, THE TASK, KILLERS, THE LAST AIRBENDER - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: VERBO, SPLICE, THE TASK, KILLERS, THE LAST AIRBENDER

    Όχι, απαντήστε μου.
    Από πιο άλλο ελληνικό κινηματογραφικό site/blog έχετε την ευκαιρία να δείτε τα καινούργια πόστερ που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, και μάλιστα σε υψηλή ανάλυση; 


    Χθες είδαμε τα νέα πόστερ που συνοδεύονταν απο τα αντίστοιχα νέα trailer των I Spit On Your Grave και Inception. 

    Σήμερα θα δείτε μόνο στο KostasBlog το νέο πόστερ από το Ισπανικό θρίλερ Verbo, που ετοιμάζεται από την ίδια εταιρεία (Filmax International) που μας έδωσε τα Rec και  Rec 2.

    Ακόμα, έχουμε το ολόφρεσκο πόστερ του θρίλερ επ. φαντασίας Splice, δυο νέα feature posters αλλά και το τελικό του The Last Airbender, και το πρωτο πόστερ του The Task, ενός από τα Afterdark Originals. 

    Επίσης, ένα νέο χαζοχαρούμενο πόστερ του Killers, το επικίνδυνο πόστερ από το ντοκιμαντέρ που θα δούμε στις Κάννες Countdown To Zero, το Ισπανικό πόστερ του Marmaduke, ένα βαρύ πόστερ από το θρίλερ  Sweatshop (σε λίγο νεότερα), το καθυστερημένο πόστερ από το The Countess και τέλος, το καταματωμένο πόστερ από άλλη μια horror-ιά, το Siren. 

    Δείτε στη συνέχεια όλα τα πόστερ σε μεγάλη ανάλυση.
    Νομίζω ότι το Splice κλέβει τη παράσταση, δε συμφωνείτε;





     
     
     
     
     
     
     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: VERBO, SPLICE, THE TASK, KILLERS, THE LAST AIRBENDER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top