F HORROR TRAILER PARK : EPISODE 3 - FilmBoy HORROR TRAILER PARK : EPISODE 3 - FilmBoy
  • Latest News

    HORROR TRAILER PARK : EPISODE 3

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) όλα τα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.  

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτό και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.

    Το KostasBlog προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς.  

    Στο 3ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το θαλάσσιο Caught Inside, το σαδιστικό Neighbor, το Αυστραλιανό The Outback (Prey) και το ατμοσφαιρικό Two Eyes Staring.  

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!



    Γυρισμένο στις Μαλδιβες από Αυστραλους και με αρχικό τίτλο The Hedonist, το Caught Inside είναι ένα θρίλερ στα χνάρια του επίσης Αυστραλων δημιουργών Dead Calm. 

    6 Άντρες έχουν προγραμματίσει να βγουν στα ανοιχτά για σερφ αλλά όταν στη παρέα προστίθονται δυο γυναίκες τα προβλήματα αρχίζουν. 

    Το φιλμ θα ντεμπουτάρει στο φεστιβάλ του Συδνευ και θα προσπαθήσει να κερδίσει διανομή και στην Αμερική, κάτι σχεδόν σίγουρο.







    Μόλις η Lionsgate ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του Neighbor σε DVD τον Ιούλιο, οι περισσότεροι απογοητευτήκαν μιας και περίμεναν κινηματογραφική διανομή. 

    Έστω κι έτσι, το σκληρό θρίλερ του Robert A. Masciantonio δείχνει ενδιαφέρον, με πρώτη μούρη την America Olivo (Bitch Slap και Friday the 13th) ως μια μυστήρια κοπέλα που μπαίνει σε ξένα σπίτια και βασανίζει κόσμο...κυρίως άντρες. 

    Ας ήταν ξανθιά τουλάχιστον...






    Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν αξίζουν το ρίσκο οι έξοδοι του σ/κ, ειδικά όταν σε κάθε μια από αυτές ρισκάρεις την ίδια σου τη ζωή! 

    Πάλι από την Αυστραλία, το The Outback (πρώην Prey) μας δείχνει 3 ζευγάρια που πάνε εκδρομή στην έρημο και πέφτουν επάνω σε τρελούς με ελεεινά μαλλιά (...και μυαλά) αλλά και σε μια αρχαία κατάρα! 

    Στην Αυστραλία θα προβληθεί κανονικά σε λίγες ημέρες αλλά στην Αμερική μάλλον θα βγει σε DVD.






    Το καλύτερο έρχεται από ...την Ολλανδία και κάποιον Elbert van Strien, και λέγεται Two Eyes Staring (ή Zwart Water για όσους μιλάνε την Ολλανδική, ...αν και αυτό το water ...τέλος πάντων). 

    Η 9χρονη Λιζα ανακαλύπτει ότι το φάντασμα μιας συνομήλικης της δεν την αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια και όχι μόνο, μέχρι που ο μπαμπάς της αρχίζει να υποπτεύεται ...τη γυναίκα του ότι κρύβει μυστικά! 

    Πέρα από τη πλάκα του σεναρίου, αν δείτε το trailer δε θα γελάσετε καθόλου!

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HORROR TRAILER PARK : EPISODE 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top