F HORROR TRAILER PARK : EPISODE 2 - FilmBoy HORROR TRAILER PARK : EPISODE 2 - FilmBoy
  • Latest News

    HORROR TRAILER PARK : EPISODE 2

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) όλα τα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν. 

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ. 

    Το KostasBlog προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς. 

    Στο 2ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το σκληρό Chain Letter, το χαοτικό Slices of Life, το ατμοσφαιρικό Chatroom και το ...βελονιστικο Needle. 

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!     
     




    Το Chain Letter του Deon Taylor είναι ένα σκληρό slasher όπου ένας μανιακός βάζει στόχο τους εφήβους που δεν συνεχίζουν τις e-mail αλυσίδες (σας θυμίζει κάτι;) 

    Το poster που βλέπεται αριστερά αμφιβάλω αν θα μείνει ίδιο για το λόγο ότι ...έχει αίμα, μιας και η MPAA απαγορεύει σε ταινία που θα παιχτεί σε κινηματογράφους να έχει στην αφίσα της οτιδήποτε κόκκινο παραπέμπει σε αιματολογικούς συνειρμούς. 

    Η IFC Films θα βγάλει το φιλμ στις 6 Αυγούστου.





    Σεξουαλικά παράσιτα, ξεκοιλιάσματα, ζόμπι, serial killers, δαιμονικά παιδιά, βίαιες μέγαιρες, λυσσασμένοι υπάλληλοι και θυμωμένα έμβρυα (!) ...όλα αυτά χώρεσαν σε μια ταινία-ανθολογία horror από τον Anthony Sumner, με τίτλο Slices of Life. 

    Θα κάνω μια προσπάθεια να πω το στόρι. 

    Μια κοπέλα ξυπνάει έξω από ένα μοτέλ με αμνησία και προσπαθεί να βρει στοιχεία για τη ταυτότητα της σε 3 βιβλία που βρίσκει στην είσοδο, όπου κάθε ένα αντιπροσωπεύει κομμάτι της καθημερινής ζωής...ίσως της δικής της. 

    Πεπεισμένη ότι οι χαρακτήρες των βιβλίων κατοικούν στο μοτέλ αρχίζει και έχει παραισθήσεις, ή μήπως όχι. 

    At Work...At Home...At Play...Terror is never far away!

     Η ταινία βρίσκεται ακόμη στο μοντάζ.







    Από το σκηνοθέτη του The Ring 2, Hideo Nakata, έρχεται το Chatroom, ένα ψυχολογικό αγγλόφωνο θρίλερ όπου νεαροί κολλημένοι με το internet ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον σε κακές πράξεις. 

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο μεσονύχτια τμήμα των Καννών με ελπίδες να αγοραστεί και να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2011 ή ακόμα και το 2010. 

    Το trailer που κυκλοφόρησε έχει πάνω από 3λεπτη διάρκεια για εμπορικούς και φεστιβαλικούς λόγους.





    Η Αυστραλία έχει αρχίσει να κινείται όσον αφορά τα θρίλερ και το Needle του John V. Soto επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο (σε αντίθεση με το Lake Mungo του Horrorfest 4 που ...προσπαθώ να ξεχάσω). 

    Ένας φοιτητής και οι φίλοι του γίνονται στόχος ενός εκδικητικού δολοφόνου που χρησιμοποιεί μια μηχανή του 18ου αιώνα με υπερφυσικές δυνάμεις. 

    Όχι ακριβώς υπερφυσικές...Βουντού! 

    Η Lightning Entertainment πήρε το φιλμ για διανομή στο DVD στην Αμερική, και ας ελπίσουμε να παιχτεί σε καμιά αίθουσα τουλάχιστον στη πατρίδα της την Αυστραλία.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HORROR TRAILER PARK : EPISODE 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top