F HORROR TRAILER PARK : EPISODE 1 - FilmBoy HORROR TRAILER PARK : EPISODE 1 - FilmBoy
  • Latest News

    HORROR TRAILER PARK : EPISODE 1

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) όλα τα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.

    Το KostasBlog προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς.

    Στο 1ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το Μεξικάνικο We Are What We Are, το ατμοσφαιρικό BreadCrumbs, το βίαιο Sweatshop και το ανεξάρτητο Siren.

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!     


     
    Πολλά καλά λόγια ακούγονται για τη νέα ταινία του Μεξικανου Jorge Michel Grau που έχει τίτλο We Are What We Are (Somos Lo Que Hay), και μιλάει για μια φτωχή οικογένεια στο Μεξικό που προσπαθεί να επιβιώσει ...κανιβαλιζοντας.

    Το φιλμ θα προβληθεί στο Marche du Film των Καννών και αν και περιγράφεται ως δράμα, σίγουρα θα τραβηξει το ενδιαφέρον των horror fans.

    Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε στο Twitch.








    Επίσης στις Κάννες θα ντεμπουτάρει το BreadCrumbs του Mike Nichols (καμιά σχέση με τον Mike Nichols του Closer), ένα ανεξάρτητο θρίλερ που μιλάει για μια ομάδα πορνό-παραγωγών που δέχεται συστηματική επίθεση από 2 αλλόκοτα παιδιά.

    Το trailer που έβγαλε η Spotlight Pictures είναι δυνατό αλλά περισσότερο ατμοσφαιρικό από ότι ίσως περίμενες από την υπόθεση.









    Ένα φιλμ που είναι γνωστό στη κοινότητα του horror είναι το Sweatshop του Τεξανού Stacy Davidson και μόλις προχθές πήραμε μια πρώτη γεύση από το trailer. 

    Βίαιο, σκοτεινό και τρομαχτικό, το Sweatshop μιλάει για μια ομάδα νεαρών freaks που μπαίνουν σένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο για να κάνουν rave party. 

    Φυσικά δεν είναι μόνοι. 

    Στο poster εντύπωση μου έκανε το γιγαντιαίο σφυρί και, πιστέψτε με, δεν είναι μόνο αυτό που τρομάζει. 

    Δείτε το πολύ καλό trailer.






    Κάτι μεταξύ Descent, Open Water και Dead Calm είναι το νέο θρίλερ του Andrew Hull και έχει τίτλο Siren. 

    Ζευγάρια βγαίνουν για ένα τριήμερο με το σκάφος τους, μέχρι που συναντούν μια όμορφη κοπέλα σε ένα ξερονήσι, η οποία ζήτα τη βοήθεια τους. 

    Φυσικά, τώρα αυτοί είναι που χρειάζονται βοήθεια... 

    Δείτε το trailer που βγήκε τη Πέμπτη.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HORROR TRAILER PARK : EPISODE 1 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top