F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27/5/2010 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27/5/2010 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27/5/2010

    Είμαι περίεργος να δω τι εισιτήρια θα κόψει το εγχειρίδιο της ...γυναίκας, η ταινία που ‘δεν καταλαβαίνουν οι άντρες’ όπως μου γράφετε στα σχόλια (αλλά δε φαντάζεστε πόσο λάθος είστε αφού σας έχουμε καταλάβει πολύ καλά), το Sex and the City 2, σε μια Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας όπου θα επιβιώσει ο πιο πλούσιος και η πιο ...πρόθυμη. 

    Sex and the City 2, του (ή της, ανάλογα με τη στάση) Michael Patrick King. 

    Είναι κρίμα που η Victoria Beckham δεν πήρε τελικά ένα ρόλο στο sequel που τόσο ήθελε.
    Μαζί με την δική μας Ντουβλη, τις τρεις 40φευγα και τη 55αρα θα έφτιαχναν ένα top-6 που θα ήταν υπεύθυνο για την gay-κοποιηση όλου του έθνους. 


    Το εξωφρενικό είναι ότι ξόδεψαν 10 εκ. δολάρια (!) για τα ρούχα της ταινίας! 

    Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται πολλά εφε και μπόλικη τεχνολογία για να κάνουν τη Sarah Jessica Parker να μοιάζει γυναίκα αλλά...10 εκατομμύρια για ρούχα;; 

    Σοβαρά τώρα κορίτσια, μη θυμώνετε.
    Απλά εξηγήστε μου ποια άλλη 40φευγα που επιτέλους παντρεύεται, το σκάει από τον άντρα της για να πάει στο Μαρόκο με τις συνομήλικες φίλες της να καμακωθούν; 


    Και ...ποιος τις καμακώνει, anyway; 

    Ένα Τρελό Τζακουζι (Hot Tub Time Machine), του Steve Pink.
    3 Κατακαημένοι φίλοι και ο ανιψιός ενός από αυτούς μπαίνουν σε μια πισίνα-τζακουζι που τους ταξιδεύει στο παρελθόν και θα τους δοθεί η ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη τους.  


    Ο προσφάτως χωρισμένος Ανταμ (John Cusack) θα προσπαθήσει να τα ξαναφτιάξει με την super-hot κοπελιά (Lyndsy Fonseca) που παράτησε βλακωδώς, ο δυστυχής Νικ (Craig Robinson) ξαναβρίσκει την αγάπη του για τη μουσική που άφησε όταν παντρεύτηκε, ο Λου (Rob Corddry) είναι ...μαλάκας και τότε και τώρα, και ο αντικοινωνικός ανιψιός του Ανταμ, Τζεηκομπ (Clark Duke) ...απλά πετάγεται που και που, μιας και το 1986 δεν είχε ακόμη γεννηθεί. 

    Χιούμορ του ’80 εν έτη 2010;
    Δε ξέρω αν έχει τύχη γενικά αλλά θα πρέπει να το συνηθίσετε, αφού ακολουθεί το remake του Karate Kid σε λίγο καιρό, σε μια εποχή που το Hollywood ψάχνει το νέο Hangover. 


    Τριχωτή Επίθεση (Furry Vengeance), του Roger Kumble.
    Ο Brendan Fraser (που είναι και παραγωγός) κάνει ένα διάλειμμα φέτος από τις action – adventure movies με το δραματικό Extraordinary Measures στην αρχή του έτους και τώρα το Furry Vengeance, στο ρόλο ενός βλαμμένου μπαμπά.  


    Του ανατέθηκε η επίβλεψη μεγάλων σπιτιών σε μια (κατά τα άλλα εκπληκτική) καταπράσινη τοποθεσία αλλά η γυναίκα του (Brooke Shields, η μόνη ενηλιξ στη ταινία) και ο γιος του (Matt Prokop) δεν είναι ευχαριστημένοι που έφυγαν από το Σικάγο.  

    Η εταιρεία του πρόκειται να διαλύσει τη περιοχή για να χτίσει ένα τεράστιο Mall, οι μόνιμοι κάτοικοι του δάσους όμως έχουν διαφορετική ...προσέγγιση στο θέμα και με αρχηγό ένα μαύρο-ασημί ρακουν ξεκινούν τον υπέρ πάντων αγώνα να σώσουν τα σπίτια τους και να ...σπάσουν τα νεύρα του Fraser. 

    Οικολογικής συνείδησης κωμωδία με πολύ κακές όμως κριτικές. 

    Παίζεται ακόμη:
    10 Μικροί Νέγροι (10 Little Indians), του Τζορτζ Πολοκ.
    Βρετανική αστυνομική ταινία του 1965, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι. 


    Καλό Σινεμά.   
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27/5/2010 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top