F POSTER: KILLERS, PRINCE OF PERSIA, NIGHTMARE ON ELM STR., MERCY - FilmBoy POSTER: KILLERS, PRINCE OF PERSIA, NIGHTMARE ON ELM STR., MERCY - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: KILLERS, PRINCE OF PERSIA, NIGHTMARE ON ELM STR., MERCY

    12 Νέα πόστερ είχαμε αυτή την εβδομάδα.
     
    Ξεκίνημα το 3ο πόστερ της κωμωδίας Killers με την Katherine Heigl και Ashton Kutcher, που ομολογουμένως στερείται φαντασίας. 


    Για το 1ο πόστερ του ντοκιμαντέρ Best Worst Movie πρέπει να πω ότι είναι μια ματιά στο πως γυρίστηκε το Troll 2 του 1990, μια ταινία που θεωρήθηκε ως η Χειρότερη Ταινία ever! 

    Παρακάτω έχουμε το 1ο πόστερ του ...αρρωστημένου θρίλερ The Human Centipede του οποίου το trailer είδατε το περασμένο Σάββατο, το 2ο και καλύτερο πόστερ του δραματικού Multiple Sarcasm, αφού στο 1ο που είδαμε τον Γενάρη εμφανιζόταν ένας μπιντές(!) και το 1ο πόστερ του The Kids Are All Right, ελάχιστες μέρες μετά το trailer. 

    Το Holy Rollers έκαψε καρδιές στο Sundance και με το 1ο του πόστερ νομίζω θα κάψει περισσότερες. 

    Στη συνέχεια έχουμε πολλές επανεμφανίσεις, όπως το Γιαπωνέζικο πόστερ του Survival of the Dead (trailer εδώ), το ολοκαίνουργιο teaser poster του Nightmare on Elm Street και δυο πολύ όμορφα πόστερ από το Prince of Persia: The Sands of Time με τον Ben Kingsley και τη Gemma Arterton να ποζάρουν. 

    Τέλος, έχουμε τα πόστερ από το ανεξάρτητο δράμα Mercy και τη νέα κωμωδία Paper Man με τον Ryan Reynolds και τον Jeff Daniels, μια αποκλειστικότητα του comingsoon.net 

    Δείτε όλα τα πόστερ στη συνέχεια.   






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: KILLERS, PRINCE OF PERSIA, NIGHTMARE ON ELM STR., MERCY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top