F ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ - THE BOUNTY HUNTER - FilmBoy ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ - THE BOUNTY HUNTER - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ - THE BOUNTY HUNTER

    **********   5/10
    Η συνταγή είναι απλή. 

    Παίρνεις δυο από τους πιο δημοφιλής ηθοποιούς του Hollywood, τον Gerard Butler και τη Jennifer Aniston, τους βάζεις στη μέση μιας τρελοκαταστασης – εκείνος είναι κυνηγός φυγόδικων που πρέπει να συλλάβει εκείνη, τη πρώην γυναίκα του – και παρακολουθείς το χαμό μέχρι να ξαναγαπηθουν. 

    Αν ήταν τόσο απλό, ξέρετε πόσες καλές ερωτικές κομεντί θα είχαμε; 

    Χρειάζεται χημεία μεταξύ των δυο, ελεύθερος χρόνος για να αναπτυχθεί σωστά το ειδύλλιο και έξυπνο σενάριο. 

    Οι κάκιστες κριτικές δε σου αφήνουν και πολλά περιθώρια (έχει ένα μεγαλόπρεπο 8% στις τομάτες), εκτός και αν αποφασίσεις να μην τις πάρεις στα σοβαρά, όπως πολύ σωστά κάνετε πολλοί από εσάς. 

    Για τη χημεία ισχύει το περί ορέξεως..., αν και τείνω να συμφωνήσω στην έλλειψη της από το trailer και μόνο, αλλά ένα θέμα είναι ο ελεύθερος χρόνος, και εξηγούμαι. 

    Οι γκρίνιες των ...γκρινιάρηδων κριτικών είναι πολλές για το ότι συμβαίνουν ...



    ...παράλληλα πάρα πολλά και δεν υπάρχει χρόνος (κινηματογραφικός) για να μάθουμε γιατί χώρισαν και πως τα ξαναβρίσκουν, με αποτέλεσμα να μην πείθουν ούτε τον πιο καλοπροαίρετο. 

    Ο σκηνοθέτης Andy Tennant αντί ν’αφησει τους δυο να λύσουν τα δικά τους προβλήματα, τους έχει να τρέχουν να ξεφύγουν από εμπόρους ναρκωτικών που κυνηγάνε τη Jennifer, από στοιχηματζηδες που κυνηγάνε τον Gerard αλλά και έναν συνάδελφο της πρώτης (Jason Sudeikis) που θέλει να την ελευθερώσει. 

    Τέλος, όσον αφορά το σενάριο (της Sarah Thorp – είχατε αμφιβολία ότι θα ήταν γυναίκα;), είναι ανησυχητικό ότι στο trailer το μόνο αστείο gang είναι όταν η Aniston κουνάει τα πόδια της στον αέρα γιατί την έχει γραπώσει ο Butler.    

    Αφού υπενθυμίσω ότι τα παραπάνω είναι ένα preview από το trailer και τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όχι κριτική, να πω ότι όσοι είδαν τη Jennifer Aniston στο The Break Up του 2006 θα καταλάβουν εύκολα τη διαφορά, ενώ για τον Gerard Butler είμαι σίγουρος ότι τον προτιμώ με άλλους 299 ημίγυμνους Σπαρτιάτες και όχι σε ρομαντικές κομεντί (The Ugly Truth). 

    Στα ταμεία πήγε μια χαρά – είπαμε οι πρωταγωνιστές είναι σταρ και το κοινό των κομεντί είναι το πιο ευκολόπιστο – με 20 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τριήμερο (19 Μαρτίου) και 38 συνολικά σε δυο εβδομάδες. 

    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 15 Απριλίου από την Audio Visual. 

    Δείτε το trailer.   

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ - THE BOUNTY HUNTER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top