F ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ AFTERDARK ORIGINALS ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! - FilmBoy ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ AFTERDARK ORIGINALS ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ AFTERDARK ORIGINALS ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!

    Εκμεταλλευόμενη το ταλέντο και την όρεξη των δημιουργών από το Horrorfest τα τελευταία 4 χρόνια, η AfterDark, σε συνεργασία με τη Lionsgate και τη SyFy, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, με το AfterDark Originals. 

    Πρόκειται για άλλες 8 ταινίες (‘Όλα 8 τα κάνουμε, δε ξέρω γιατί αλλά μας αρέσει ο αριθμός!’ σχολίασε ο Courtney Solomon, ιδιοκτήτης και CEO της AfterDark όταν τον ρώτησαν) με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά η AfterDark έχει τον απόλυτο έλεγχο στις ταινίες, από τα γυρίσματα μέχρι το μοντάζ. 

    ‘Η αποστολή είναι να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας horror films από την αρχή μιας και το ταλέντο υπάρχει.’ συνέχισε ο ίδιος. 

    Το KostasBlog χαιρετίζει με ενθουσιασμό αυτή το εγχείρημα και φυσικά θα το καλύψει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες λεπτομέρειες, μιας και έχουμε πήξει σε remake, reboots και sequels όσον αφορά τη Horror βιομηχανία. 

    Άλλωστε, σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι παρουσιάσεις των ταινιών του AfterDark Horrorfest 4, που όπως και πέρυσι θα είναι review, μιας και ευελπιστώ να τις έχω δει όλες μέχρι να αρχίσω. 

    Κι αν αναρωτιέστε για την καθυστέρηση (οι προβολές έγιναν τέλη Γενάρη) να εξηγήσω ότι μόλις στα τέλη Μαρτίου έγινε η κυκλοφορία του DVD έτσι υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε άποψη, αφού ακόμα και στην Αμερική, ελάχιστα μέσα μπόρεσαν να δουν όλες τις ταινίες μέσα στις λίγες ημέρες προβολών τους. 

    Οι 8 ταινίες του AfterDark Originals θα προβληθούν στις αίθουσες στο τελευταίο τετράμηνο του 2010, τα γυρίσματα τους έγιναν στην Αμερική και τη Βουλγαρία(!), και είναι σχεδόν έτοιμες, όλες εκτός από 1 που τελειώνει. 

    Οι ταινίες που θα δούμε φέτος είναι:
    Scream of the Banshee, Husk, Fertile Ground, 51, Seconds Apart, Prowl, Re-Kill και Task.


    Δειτε στη συνεχεια το teaser trailer που ...δινει μια ιδεα! 

    Εσείς τι γνώμη έχετε για τα φεστιβάλ της AfterDark και για το Originals;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ AFTERDARK ORIGINALS ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top