F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 1/4/2010 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 1/4/2010 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 1/4/2010

    Με τέτοιο promo, η Village Films μάλλον θα τα κονομήσει με τη Τιτανομαχία (αν δεν το έχει ήδη κάνει με τις προπωλήσεις και το sponsoring ιδιωτικής τηλεφωνίας).
     

    Μάλιστα, όσοι δεν έχετε δει στο The Mall το κουτί με τον Αρχαίο πολεμιστή (Περσέα;) να φυλάει την είσοδο ...στέλνοντας μηνύματα από το κινητό του, ΧΑΝΕΤΕ! 


    Η Τιτανομαχία (Clash of the Titans), του Louis Leterrier.
    *Πρεμιέρα την Κυριακή του Πάσχα.
    Remake της ομότιτλης ταινίας του 1981, όπου απεικονίζεται η υπέρτατη μάχη των ανθρώπων εναντίον των Βασιλέων και των Βασιλέων εναντίον των Θεών.  


    Ο πόλεμος μεταξύ των ίδιων των Θεών όμως είναι αυτός που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. 

    Ο Περσέας (Sam Worthington) προσπαθεί να σώσει την οικογένεια του από τη μανία του Άδη (Ralph Fiennes) και οδηγείται σε μια αποστολή εξόντωσης του, πριν εκείνος πάρει τη δύναμη του Δια (Liam Neeson) και εξαπολύσει τις δυνάμεις του Κάτω Κόσμου στη Γη.  

    Μαζί με ατρόμητους στρατιώτες, ο Περσέας  θα αντιμετωπίσει τη Μέδουσα (με φίδια αντί για μαλλιά), το γιγαντιαίο Σκορπιό και το υπερκακο Κρακεν. 

    Η Warner Bros καθυστέρησε για μια εβδομάδα τη πρεμιέρα της ταινίας για να γίνει η μετατροπή του σε 3D μιας και δεν γυρίστηκε ως τέτοιο, και θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι ότι ΔΕΝ θα δείτε ένα νέο Avatar.  

    Όπως ο ίδιος ο Cameron σχολίασε, δεν έχει καμία σχέση το να γυρίσεις με 3D κάμερες ένα φιλμ με το να προσθέσεις ψηφιακή επεξεργασία σε ένα 2D.
    Ίδωμεν.


    Δειτε στη Photo Gallery του KostasBlog: 12 φωτογραφιες απο τη ταινια, 3 wallpapers, 3 εναλλακτικα poster και 4 banner, ολα σε Υψηλη Ποιοτητα! 

    Παίζονται ακόμα:

    Πως Να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας (How To Train Your Dragon), των Ντιν Ντεμπλουα και Κρις Σαντερς.
    Το animation που σπάει ταμεία στην Αμερική, με έναν έφηβο Βικινγκ που εκπαιδεύοντας κάπως διαφορετικά τον Δράκο του θέλει να κερδίσει την εκτίμηση των συγχωριανών του. 


    Ο Απίθανος Κύριος Φοξ (The Fantastic Mr Fox), του Γουες Αντερσον.
    Εξίσου επιτυχημένο εμπορικά παιδικό φιλμ γυρισμένο με την τεχνική του stop-motion και με μαριονέτες στους ρόλους. 


    Καλή Ανάσταση σε όλους!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 1/4/2010 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top