F POSTER: KILLERS, EXPENDABLES, SWITCH, A-TEAM, THE GREATEST - FilmBoy POSTER: KILLERS, EXPENDABLES, SWITCH, A-TEAM, THE GREATEST - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: KILLERS, EXPENDABLES, SWITCH, A-TEAM, THE GREATEST

    Part II 

    Στο 2ο μέρος των πόστερ της εβδομάδας έχουμε το Touching Home, ένα δράμα με τον Ed Harris που θα δούμε τον Απρίλιο και το Lovers of Hate, μια μαύρη κωμωδία που ήταν στο διαγωνιστικό του Sundance και που το πόστερ του μοιάζει με θρίλερ παρά με κωμωδία. 

    Το trailer του Killers, της κωμωδίας του καλοκαιριού με τον Ashton Kutcher και την Katherine Heigl το είδατε από εδώ πριν κάνα μήνα και τώρα κυκλοφορήσαν 2 πόστερ με τους πρωταγωνιστές. 

    The Greatest λέγεται το νέο αισθηματικό δράμα της Carey Mulligan, μετά την εντυπωσιακή της ερμηνεία στο An Education, και A-Team η ταινία δράσης της οποίας το trailer είχατε δει ξανά από εδώ το Γενάρη. 

    Τέλος, το γαμάτο πόστερ του The Expendables που σκηνοθετεί, γράφει και πρωταγωνιστεί ... ο Sylvester Stallone(...Άγιοι Ανάργυροι βοηθήστε μας), καθώς και η νέα κωμωδία της Jennifer Aniston και του Jason Bateman με τίτλο The Switch.








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: KILLERS, EXPENDABLES, SWITCH, A-TEAM, THE GREATEST Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top