F ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΟΥ LUKE BRYAN! - FilmBoy ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΟΥ LUKE BRYAN! - FilmBoy
  • Latest News

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΟΥ LUKE BRYAN!

    Ο Luke Bryan είναι από τους τυχερούς νεαρούς που θέλουν να κάνουν καριέρα στη country βιομηχανία, που γρήγορα βρίσκουν τους κατάλληλους ανθρώπους και κάνουν επιτυχία με τα πρώτα τους cd. 

    Το 1ο προσωπικό άλμπουμ του 34χρονου τώρα, τραγουδιστή από τη Georgia λεγόταν I’ll Stay Me κι έφτασε στο Νο 2 του US Country charts το 2007, στην ίδια θέση που έφτασε και το 2ο τον Οκτώβριο του 2009 με τίτλο Doin’ My Thing. 

    Αν σκεφτείς λίγο τη σημασιολογία των τίτλων, θα καταλάβεις ότι ο Luke Bryan θέλει να περάσει το δικό του ύφος στο κόσμο, αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αυτό (το ύφος) δεν είναι αναγνωρίσιμο, τουλάχιστον στα δικά μου ερασιτεχνικά ώτα. 

    Πάντως, μπαίνει εύκολα στους ωραίους της country και είναι υποψήφιος για καλύτερος νέος solo country artist στα ACM Awards τον Απρίλη. 

    Δυο τραγούδια ξεχώρισα από το τελευταίο του cd, τα οποία και μπορείτε ν’ακουσετε στο player του KostasBlog. 

    Do I, μια ρομαντική μπαλάντα, ένα όμορφο τραγούδι που ήταν στο Νο 2 (και αυτό...) των us country songs για αρκετές εβδομάδες και Νο 34 στο Billboard και που έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Charles Kelley και Dave Haywood των Lady Antebellum. 

    Rain Is A Good Thing, ένα καθαρά country τραγούδι, με ρυθμό και καλό στίχο. 

    Ακούστε τον Luke Bryan στο player του KostasBlog.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΟΥ LUKE BRYAN! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top