F TRAILER: DEFENDOR, PRINCE OF PERSIA, WALL STREET, KICK ASS - FilmBoy TRAILER: DEFENDOR, PRINCE OF PERSIA, WALL STREET, KICK ASS - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: DEFENDOR, PRINCE OF PERSIA, WALL STREET, KICK ASS

    Με τη δημοτικότητα που έχουν αυτές τις ημέρες οι ταινίες με ψευτο super ήρωες (βλ. Kick Ass), έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι το Defendor του Woody Harrelson θα κάνει ένα φευγαλέο πέρασμα από τις αίθουσες στις 26 Φλεβάρη (την εξής 1(!) στο LA) και θα βγει αμέσως σε DVD.
    Το traileraddict
    έβγαλε αποκλειστικά ένα trailer.



    Η 20th Century Fox έβγαλε ένα πιο ενημερωτικό trailer του Wall Street: Money Never Sleeps, το sequel του ...γνωστού δρόμου που όλοι λατρεύουμε να μισούμε, δια χειρός Oliver Stone.
    Το trailer είναι ιδιοκτησίας Apple και αξίζει να το δούμε γιατί... ίσως είναι η τελευταία φορά του Oliver αλλά και του πρωταγωνιστή Michael Douglas.




    Κι άλλο ακατάλληλο trailer για το Kick Ass που φαίνεται βγάζει κάποιο video η trailer για κάθε νέο poster που κυκλοφορεί, αυτή τη φορά από το trailerpark του My Space.
    Δε πειράζει, δεν το βαριόμαστε!




    Για το Prince of Persia: The Sands of Time του Mike Newell δεν έχουμε πει πολλά αλλά όπως θα δείτε στο 3λεπτο backstage trailer που έβγαλε η Walt Disney στο IGN Movies μιλάμε για το φετινό έπος.
    Παίζουν οι Jake Gyllenhaal, Ben Kingsley, Alfred Molina και η Gemma Arterton που σας υπόσχομαι ότι θα την θυμάστε για καιρό.




    Αν και λίγο καθυστερημένα, δείτε το trailer της ταινίας με την υποψηφιότητα βραβείου κοινού στο φετινό Sundance, με τίτλο Toe To Toe, ένα ωμά ρεαλιστικό φιλμ που δείχνει τις σχέσεις δυο συμμαθητριών με εντελώς αντίθετες επιρροές αλλά και προσδοκίες.



    Τέλος, από το Firstshowing.net δείτε το επίσημο trailer του Waking Sleeping Beauty, το ντοκιμαντέρ της Disney για την ιστορία του animation στην εν λόγω εταιρεία.
    We went from hitting rock bottom to creating the most successful films ever. This is the story of how we got there."



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: DEFENDOR, PRINCE OF PERSIA, WALL STREET, KICK ASS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top