F TO SAVE A LIFE - FilmBoy TO SAVE A LIFE - FilmBoy
  • Latest News

    TO SAVE A LIFE

    Με τα βλέμματα όλων στο Hollywood στραμμένα στο Sundance, και ενώ εμείς προσπαθούμε ακόμη να συνέλθουμε από τη κατραπακιά της κωμωδίας στα Όσκαρ, μια νέα εταιρεία παραγωγής έσκασε μύτη με το To Save A Life.

    Η New Song Pictures – περί αυτής ο λόγος - σε συνεργασία με τη Samuel Goldwin έβγαλε σε λίγες αίθουσες ένα teen drama ενός άλλου πρωτάρη, του κινηματογραφιστή Brian Baugh, και πέτυχε διάνα.

    1,5 εκατομμύρια δολάρια το τριήμερο 22-24 Ιανουαρίου σε μόλις 441 αίθουσες δεν τα συναντάς εύκολα.

    Το μυστικό είναι...στο ποστερ. 
    Φυσικά είναι και στο καλό word of mouth αλλά και το target group στο οποίο στόχευσε καθώς και στα μέρη όπου προβλήθηκε, αλλά όλα έχουν σχέση με το ποστερ!

    Να εξηγήσω.
    Η ταινία χαρακτηρίζεται ως Christian movie, έχει ένα μεγάλο Σταυρό στο ποστερ, μιλάει για σοβαρά θέματα που καίνε τους νέους όπως σεξουαλικότητα, αλκοόλ, ναρκωτικά και αυτοκτονία, και προωθήθηκε σε πόλεις με έντονα τα στοιχεία χριστιανικού οπαδισμου.

    Για να μην τρομάξετε, να σας πω ότι δεν παύει να είναι ένα εφηβικό δράμα με ενδιαφέρον σενάριο, συμπαθητικές ερμηνείες νεαρών ηθοποιών και γενικά πολλά καλά λόγια (αλλά χαμηλές βαθμολογίες).

    Η ιστορία αφορά έναν νεαρό (Randy Wayne από το The Haunting of Molly Hartley) ο οποίος φαίνεται να ζει ονειρικά εφηβικά χρόνια.

    Με μια καλή υποτροφία εξασφαλισμένη, ο καλύτερος στην ομάδα μπάσκετ, ζευγάρι με το πιο hot κορίτσι του σχολείου (Deja Kreutzberg απο το Sorority Row) και δημοφιλέστατος σε όλους.

    Αντίθετα, ένας άλλος σπουδαστής (Robert Bailey) δεν έχει ταλέντα, φίλους, κορίτσι, ελπίδα...

    Οι δυο νεαροί ήταν αυτοκόλλητοι στο γυμνάσιο, μέχρι ο ένας να παρασυρθεί από την αποδοχή και τη μεγάλη ζωή στο college και να ξεχάσει τον παλιό καλό του φίλο.

    Όταν όμως ο παραμελημένος αυτοκτονεί μέσα στο προαύλιο του σχολείου και μπροστά στα μάτια του πρώην φίλου του, όλα αλλάζουν.

    Ξεκινάει ένα ταξίδι αυτό-αναζήτησης, αμφισβητώντας την πίστη του και προσπαθώντας να απαντήσει στην ερώτηση ‘Γιατί δεν έκανα κάτι να τον σώσω; Είναι αυτή η ζωή που θέλω;

    Ακούω καλά λόγια, πήγε καλά εμπορικά, έχει ενδιαφέρον trailer...
    Ξεχάστε τον πρόλογο και δείτε την
    Αμφιβάλω αν θα σωθεί κανένας βλέποντας την, αλλά νομίζω ότι οι σωμένοι θα το χαρούν πάρα πολύ. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TO SAVE A LIFE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top