F POSTER: WALL STREET, HOT TUB, HIGH SCHOOL, THE LAST AIRBENDER - FilmBoy POSTER: WALL STREET, HOT TUB, HIGH SCHOOL, THE LAST AIRBENDER - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: WALL STREET, HOT TUB, HIGH SCHOOL, THE LAST AIRBENDER

    Κάθε χρόνο την εβδομάδα του Sundance κυκλοφορούν πολλά και καλά posters και αυτή που πέρασε (...και μας γονάτισε με τα προβλήματα στο blog) συνέχισε τη παράδοση. 

    Ξεκινάμε με τη μεγάλη επιστροφή του Oliver Stone με ταινία αξιώσεων και το πρωτο sequel του δικού του Wall Street το 1987.
    Ο τίτλος Wall Street: Money Never Sleeps - ακούγεται σαν παρωδία δε νομίζετε; - και βγήκε μαζί με το 1ο teaser trailer που θα δείτε πιο πάνω. 


    Ένα πρωτο trailer του Hot Tub Time Machine είδατε από εδώ πριν κάνα μήνα, και σε λίγο θα δείτε και το δεύτερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια, που βγήκε μαζί με το poster. 

    Από το φεστιβάλ του Sundance είναι τα poster των ακόλουθων ταινιών (κάποιων από αυτών ψάχνουν ακόμα διανομή):
    Animal Kingdom, ένα παράξενο αλλά και προσεγμένο poster, το νέο φεστιβαλικό poster του Blue Valentine – που θα το δούμε από τη Seven Films όπως είδατε πρώτοι εδώ – και 2 νέα από το πολυαναμενομενο High School με τον Adrian Brody να πουλάει μαύρο σε σχολεία. 


    3 Καινούργια poster της νέας ταινίας του M.Night Shyamalan με τίτλο The Last Airbender, και άλλο ένα από το action From Paris With Love. 

    Τέλος, έχουμε τη ρομαντική κομεντί Letters To Juliet, με τη πολυάσχολη αυτή τη χρονιά Amanda Seyfried, και το θρίλερ Shelter με τη Jullianne Moore και τον Jonathan Rhys Meyers που ψάχνει ακόμα διανομέα.

        




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: WALL STREET, HOT TUB, HIGH SCHOOL, THE LAST AIRBENDER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top