F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 10/9/2009 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 10/9/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 10/9/2009

    Όλα τα γούστα θα ικανοποιηθούν αυτή την εβδομάδα καθώς 9 ταινίες κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας από σήμερα και το KostasBlog ξεχώρισε τρεις. 
    Το τέταρτο και τελευταίο (μάλλον) sequel είναι το πρώτο που θα δούμε σε 3D και το πρώτο που έχει σκηνή σεξ (σε 3D ελπίζω...). Με τη βοήθεια (αλλά και περιορισμούς κάποιες φορές) της 3D τεχνολογίας, θα δούμε  δεκάδες πιθανούς και απίθανους τρόπους θανατηφόρων ατυχημάτων, από μηχανές του γκαζόν και πλυντήρια αυτοκίνητων, μέχρι κυλιόμενες σκάλες και αυτόματα μηχανήματα αναψυκτικών!  
    Δυστυχώς, η εναρκτήρια σκηνή, για την οποία πολύς λόγος είχε γίνει καθώς όλοι περιμένανε κάτι εφάμιλλο του 2ου, δε φαίνεται να είναι κάτι τρομερό.
    Αυτό που μάλλον θα σου μείνει είναι τα λάστιχα και τα μπουλόνια που έρχονται επάνω σου, (πραγματικά ...επάνω σου), καθώς και αυτό το πράσινο βρακάκι που κάνει ‘μπαμ’ στο trailer.
    Παίζεται παντού.

    Μεχρι την Κολαση (Drag me to Hell), του Sam Raimi, με την Alison Lohman και τη Lorna Raven.
    Μια χαμηλών τόνων τραπεζική υπάλληλος, υπεύθυνη για στεγαστικά δάνεια, αρνείται σε μια τσιγγάνα (μια γιαγιά που θα τη θυμάστε για καιρό) παράταση για το δάνειο του σπιτιού της, κι αυτή την καταριέται! Η κοπελίτσα έχει τη συμπαράσταση από τον γκόμενο της αλλά έχει 3 μέρες στη διάθεση της πριν εμφανιστεί το διαβολικό πλάσμα της κατάρας και ...Drag her in Hell κυριολεκτικά!
    Όταν ο Sam Raimi αποφάσισε να επιστρέψει στο είδος που τον έκανε αγαπητό σε πολύ κόσμο, οι ανά τον κόσμο φανς έστησαν ένα μεγάλο πάρτι στα φόρουμ του internet και από τότε μετράγανε αντίστροφα.
    Και το σίγουρο είναι ότι αυτή είναι μια ταινία τρόμου του Sam Raimi, και όχι απλά μια ταινία τρόμου.
    Παιζεται σε 13 αιθουσες.

    Ζιγκολο (Spread), του David Mackenzie με τους Ashton Kutcher και Anne Heche.
    Ενας νεαρός έρχεται στο Los Angeles να πιάσει τη καλή, με το μόνο όπλο που διαθέτει: Είναι γόης και τα ρίχνει σε πλούσιες μεγαλοκοπελες.
    Μετά από πολλές κατακτήσεις όλων των ηλικιών, γνωρίζει μια πλούσια δικηγόρο η οποία τον σπιτώνει και τον θέλει μόνο για σεξ. Ο θρασυτατος ζιγκολό όμως εκμεταλλεύεται την απουσία της και κάνει πάρτι σπίτι της (!!) μέχρι που τον πιάνει να κουτουπώνει μια πιτσιρικα, και φυσικά τον διώχνει.
    Χωρίς σπίτι και λεφτά, φιλοξενείται από έναν παλιό φίλο του για λίγο μέχρι που γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του σε μια σερβιτόρα και βρίσκει το μάστορα του.
    Μερικοί καλοί ποπ ρυθμοί στο soundtrack, πολλά ωραία κορμιά και μια καλή ανατροπή στο τέλος είναι τα μόνα που έχει να δείξει, στοχεύοντας ίσως στις νεαρές φανς του Ashton Kutcher και γιατί όχι, στις νεαρές και όχι μόνο gay-φανς ...της Anne Heche!
    Παίζεται σε 10 αίθουσες.

    Ακόμα προβάλλονται:
    Ψηλά στον Ουρανό (Up), το νέο animation της Pixar που θα εκπλήσσει με τα γραφικά του αλλά όχι και με την ιστορία του γκρινιάρη γέρου που είναι φτυστός ο Ζάχος Χατζηφωτιου! Παίζεται παντού.

    9  λέγεται άλλο ένα animation για μεγάλους και όσοι το είδαν είπαν τα καλύτερα. Ίσως γιατί έχει διάρκεια μόλις 79 λεπτά! Παίζεται σε 16 αίθουσες.

    Το Μωρο της Καμπουλ (Kabuli Kid), του Μπαρμακ Ακραμ. Γαλλοαφγανικο δράμα όπου ένας ταξιτζής βρίσκει ένα μωρο στο ταξί του. Σε 1 αίθουσα.

    Ricky:Τα Φτερά ενός Αγγέλου (Ricky), του Φρανσουα Οζον.
    Γαλλικό κοινωνικό δράμα για ένα μωρό...διαφορετικό από τ’αλλα.  Σε 2 αίθουσες.

    Η Γη των Κόκκινων Ανθρώπων (La Terra Degli Uomini Rossi), του Μαρκο Μπεκις. Ιταλοβραζιλιανικο δράμα με τους ινδιάνους της φυλής Γκουαρανι να θέλουν πίσω τη Γη τους. Σε 2 αιθουσες.

    Revanche, του Γκετζ Σπιλμαν. Αυστριακό κοινωνικό-αστυνομικό και μια ιστορία εκδίκησης. Σε 2 αίθουσες.

    Καλο Σινεμα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 10/9/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top