F THE GOODS: LIVE HARD, SELL HARD - FilmBoy THE GOODS: LIVE HARD, SELL HARD - FilmBoy
  • Latest News

    THE GOODS: LIVE HARD, SELL HARD


    **********   6/10
    Είπαμε ότι το παρακλάδι της Paramount, η Paramount Vantage κλείνει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτό θα γίνει άμεσα, και το σπουδαιότερο, χωρίς να βγάλει στις αίθουσες ο,τι χαζομαρουλα είχε την διανομή της, τσιμπώντας και τα τελευταία έσοδα που της αναλογούν.  

    Το The Goods: Live Hard, Sell Hard συνεχίζει το σερί των μετριοτατων κωμωδιών του 2009 (φυσικά με εξαίρεση το Hangover) αποδεικνύοντας το πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το κόσμο να γελάσει.

    Σκηνοθέτης είναι ένας τηλεοπτικός, ο Neal Brennan, και σεναριογράφοι (κύριοι υπεύθυνοι σε μια comedy) οι παντελώς άγνωστοι Andy Stock και Rick Stempson.  

    Το budget τους μικρό (10 εκατομύρια περίπου) γι’αυτο και το cast είναι στα μέτρα του.

    Στη κορυφή του ο Jeremy Piven που εξαργυρώνει τη μεγάλη επιτυχία του σίριαλ Entourage (Χρυσή Σφαίρα πρόπερσι) με έναν πρωταγωνιστικό επιτέλους ρόλο ενός τρελαμένου αλλά πετυχημένου πωλητή αυτοκίνητων με σεξιστικές και ρατσιστικές ατάκες, και επικεφαλής μιας κομικ-ομαδας.  

    Η ομάδα του αποτελείται από τον Ving Rhames (θα τον δούμε σύντομα και στο Surrogates), την Kathryn Hahn (με ένα μικρό ρολάκι στο Revolutionary Road) και τον David Koechner.

    Οι ικανότητες τους είναι μεγάλες, από το να  πείσουν ολόκληρο αεροπλάνο να καπνίσει εν ώρα πτήσης μέχρι το τέχνασμα του να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από κάποιον και λίγες ώρες αργότερα να του το πουλήσουν ξανά ακριβότερα!

    Ένας απελπισμένος ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων (James Brolin) είναι στα πρόθυρα λουκέτου και η ομάδα μας αναλαμβάνει να πουλήσει όλο το στοκ σε ένα τριήμερο.

    Αν και ακούγεται ιδέα με προοπτικές γέλιου, στην ιστορία μπαίνει και η κόρη του ιδιοκτήτη (Jordana Spiro) και η ταινία ξεφεύγει από τα αστεία gangs και αναπόφευκτα χάνει το ενδιαφέρον της. 

    Αυτό είναι και το κοινό όλων των κριτικών, πως η ταινία ξεκινάει καλά αλλά μένει από βενζίνη(αστεία) στη πορεία.

    Έτσι λένε οι πολλές κακές κριτικές που πήρε συνολικά η ταινία, και ίσως γι’αυτο και δε πήγε καλά στο άνοιγμα της, το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

    Η πρόβλεψη ήταν για 9μιση εκατομύρια αλλά αυτό έκανε μόνο 5. 
    Τα χρήματα του τα έβγαλε, βέβαια, με 13 μέχρι και χτες αλλά τα περιθώρια από εδώ και πέρα είναι ελάχιστα.  

    Μέσα σ’ολα τα άσχημα δε μπορώ να μη σχολιάσω το πολύ κακό πόστερ, που μοιάζει πραγματικά με έναρξη εκπτώσεων σε πολυκατάστημα φτηνών ρούχων, η στη καλύτερη παρωχημένο πόστερ σεξοκωμωδίας των 80’s!  

    Μ’αυτα και μ’αυτα η ταινία πιθανότατα δεν θα έρθει στην Ελλάδα, παρά μόνο σε DVD
    Αν κάνω λάθος θα επανέλθω.  

    Προς το παρόν, δείτε το ακατάλληλο trailer.     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE GOODS: LIVE HARD, SELL HARD Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top