F Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - THE UGLY TRUTH - FilmBoy Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - THE UGLY TRUTH - FilmBoy
  • Latest News

    Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - THE UGLY TRUTH



    **********   5/10

    Πολύ συχνά υπάρχει τεράστια διαφορά στις γνώμες των κριτικών από αυτές των θεατών και αυτό είναι λογικό. 
    Οι επαγγελματίες βλέπουν μια ταινία ως λογοτεχνική απόπειρα στην έβδομη τέχνη, ψάχνουν να βρουν όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν ένα φιλμ ποιοτικό (σκηνοθεσία, σενάριο, ερμηνείες, φωτογραφία, μηνύματα κλπ).
    Οι θεατές από την άλλη, περιμένουν ένα δίωρο που θα περάσουν καλά. Τόσο απλά.

    Η Γυμνή Αλήθεια των συντελεστών του Legally Blonde (σκηνοθεσία Robert Luketic και σενάριο Karen McCullah Lutz, εδώ μαζί με την Nicole Eastman) είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ταινίας που ενώ θάφτηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τους κριτικούς, άρεσε στο κόσμο (αν και το δείγμα ακόμα είναι μικρό).

    Η Αμπυ (Katherine Heigl) είναι παραγωγός σε πρωιναδικο. Όμορφη, ρομαντική, αλλά και το είδος της γυναίκας που όσο συχνά βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη τόσο σπάνια υπάρχει στη πραγματική ζωή. Με πλήρη άγνοια του πως να φλερτάρει και μόνη εδώ και καιρό γιατί ψάχνει, λέει, τον τέλειο άντρα. Το κανάλι προσλαμβάνει τον Μαικ (Gerard Butler) έναν αγροίκο, άξεστο, αξύριστο αλλά και  γοητευτικότατο άντρα ως συνεργάτη της και αρχίζει μια σχέση αντιπαλότητας και φυσικά στο τέλος ερωτική μεταξύ τους.

    Πριν από αυτό όμως βάζουν ένα στοίχημα με σκοπό η Αμπυ να τυλίξει έναν όμορφο γιατρό που της γυάλισε. Θα πρέπει να ακολουθεί τις συμβουλές του Μαικ, όσο ανορθόδοξες κι αν είναι (με άτσαλα αποτελέσματα) και αν δε φτάσει στο σκοπό της, ο Μαικ θα παραιτηθεί. Τόσο confident!  

    Ενα ζητούμενο είναι η χημεία μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, το αλφα και το ωμέγα σε τέτοιου είδους κομεντί. 
    Η 30αρα πρωταγωνίστρια του Greys Anatomy έχει δοκιμάσει κι άλλες φορές (27 Dresses) αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία και η οποία κολακεύεται πολύ ως σώμα στη ταινία, καθώς με μπικίνι ...ε, δεν τη λες και κορμάρα.

    Από την άλλη ο Λεωνίδας των 300 Σκοτσέζος Gerard Butler ετοιμάζεται για έναν έντονο χειμώνα καθώς το Gamer είναι έτοιμο να βγει τον άλλο μήνα και είναι η πρώτη παραγωγή με απαιτήσεις που βασίζεται επάνω του.

    Όπως είπαμε οι κριτικές μιλάνε για κακή ταινία, προβλέψιμη και προσβλητική για τις γυναίκες (!!), ενώ οι λίγοι ακόμα θεατές που την είδανε χθες που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική μίλησαν για διασκεδαστική και αστεία.

    Τα γυρίσματα έγιναν στη Βρετανία και στη μουσική επένδυση συμμετέχει και ο Josh Kelley, σύζυγος της Katherine.



    Στην Αμερικη ανοιξε στις 26 Ιουλιου και εκανε 26 εκατομυρια δολαρια το πρωτο τριημερο. 
    Συνολικα, ως και προχθες ειχε μαζεψει 88 εκατ. δολαρια.
    Φαινεται, ο κοσμος προτιμα τις 'κακες' ταινιες...

    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 8 Οκτωβριου από την Audio Visual Enterprises.

    Update: Αυτη τη φορα θα παω με τις κριτικες. 
    Αυτο που με ενοχλησε πολυ ηταν το σεναριο, που ειναι απαραδεκτα τραβηγμενο. Δεν εχει νοημα, οι πραξεις των πρωταγωνιστων απλα δε στεκουν. 
    Ακομα, ηταν η ιδεα μου ή ολοκληρη η ταινια 'ετρεχε' σε ρυθμους απιστευτα γρηγορους, κατι που σε αλλες περιπτωσεις μπορει να ειναι καλο, εδω ομως σου δινει την εντυπωση οτι βιαζονται να τελειωσουν.
    Τελος, σε κανενα σημειο-ατακα δε γελασα. Αντε να εσκασα ενα χαμογελο αλλα μαλλον απο απογοητευση.

    Α, ξεχασα να σας πω...συμφωνω απολυτα με τις αποψεις του Μαικ! 

    Δείτε το trailer.            

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - THE UGLY TRUTH Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top