F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16/7/2009 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16/7/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16/7/2009


    Την πραγματική κωμωδία του καλοκαιριού, ιδανική για ένα βράδυ στα θερινά σινεμά με το φεγγάρι για παρέα και την ευχή να μη βρέξει πάλι, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δείτε αυτή την εβδομάδα, καθώς και ένα ...πολυεθνικό τρόμο-adventure με ασιατικές ρίζες. 

    The Hangover, του Todd Phillips. Μια πανέξυπνη κωμωδία, με αποθεωτικές κριτικές και με εξαιρετικό word-of-mouth από τους θεατές και γι’αυτό το λόγο έκανε την έκπληξη αυτό το καλοκαίρι στην Αμερική, παραμένοντας για ένα μήνα σχεδόν στις κορυφές του box office.
    Ένας γαμπρός που σε δυο μέρες παντρεύεται μια κούκλα και πλούσια, κάνει με άλλους τρεις φίλους του ένα bachelor party σε σουίτα στο Λας Βεγκας.
    Την άλλη μέρα όταν οι φίλοι ξυπνάνε βρίσκουν μια ‘βομβαρδισμένη’ σουίτα, μια τίγρη να σουλατσάρει στο σαλόνι, ένα μωρό να κλαίει και...πουθενά το γαμπρό! Όσο προσπαθούν να θυμηθούν τι είχε συμβεί στη σουίτα, τόσο μπλέκουν περισσότερο. Παίζουν οι Bradley Cooper, Ed Helms και ο ελληνικής καταγωγής Zach(arias) Galifianakis. Μην τη χάσετε!

    Blood: Ο Τελευταίος Βρικόλακας (Blood: The Last Vampire) του Chris Nahon. Η Σαγια δείχνει σαν μια συνηθισμένη έφηβη αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα παιδί ηλικίας εκατοντάδων χρόνων από πατέρα-άνθρωπο και μητέρα-βρικόλακα, και η οποία έχει εκπαιδευτεί από μια μυστική αίρεση με σκοπό να εξοντώνει δαίμονες η άλλα βαμπίρ.
    Χορογραφημένες σκηνές μάχης, με σπαθιά αλλά και πολύ αίμα, στα χνάρια του Hidden Dragon και βασισμένο σε ένα ωριαίο κορεατικό anime αλλά στην αγγλική γλώσσα και με βρετανό-αμερικανούς ηθοποιούς, μια διασκεδαστική ταινία αλλά και λίγο θρίλερ.

    Ακόμα προβάλλονται:
    Η Τελευταία Ευκαιρία (Last Chance Harvey) του Joel Hopkins, ένα αισθηματικό δράμα με τον Dastin Hoffman και την Emma Thompson. Ένας απογοητευμένος πατέρας, μιας και η κόρη του στο γάμο της προτιμά τον πατριό της για συνοδεία, γνωρίζει στο Λονδίνο όπου βρίσκεται για το σ/κ μια 40αρα και αλλάζει η ζωή του.

    Τέλος, η επανέκδοση Διακοπές Στη Ρώμη (Roman Holiday)του 1953 του Γουίλιαμ Γουαιλερ με τους Γκρεγκορυ Πεκ και Οντρευ Χεπμπορν. Μια πριγκίπισσα ξεφεύγει από τη προστασία των δικών της και περνά μια ημέρα ξενάγησης στη Ρώμη με έναν αμερικανό ρεπόρτερ.

    Καλό Σινεμα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16/7/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top