F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 4/6/2009 - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 4/6/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 4/6/2009

    Η αξια της πραγματικα καλης ταινιας είναι να την εχεις δει καμμια δεκαρια φορες και παλι, το καλοκαιρι στα θερινα, να την απολαμβανεις ακομα περισσοτερο.
    4 επανεκδοσεις θα δειτε αυτή την εβδομαδα στις ελληνικες αιθουσες, μαζι φυσικα με 2 νεες ταινιες και 1 ντοκιμαντερ που κανουν πρεμιερα.
     
    Εξολοθρευτης: Η Σωτηρια (Terminator Salvation) του McG, η 4η συνεχεια και πρωτη χωρις τον νυν κυβερνητη της Καλιφορνια, προβαλεται σχεδον σε ολες τις ελληνικες αιθουσες!  Πρωταγωνιστει ο ... οξύθυμος Cristian Bale μαζι με τον Sam Worthington και την Helena Bonham Carter, σε ένα sequel που δεν πηγε οσο καλα περιμενανε εισπρακτικα στην Αμερικη, πιο ...μεταλλικο και πιο σκοτεινο , αλλα με την ταπεινη μου γνωμη, ισως πιο ενδιαφερον από τα προηγουμενα.

    Home , λεγεται το Γαλλικο ντοκιμαντερ για το περιβαλλον, του Γιαν Αρτις-Μπερτραν, το οποιο κανει ταυτοχρονη πρεμιερα σε ολο το κοσμο, στο ιντερνετ και στη tv. Τα εσοδα πανε για καλο σκοπο.

    Disco, του Φαμπιεν Οντενιαντ, Γαλλικη κωμωδια σαν τις ελληνικες βιντεοταινιες του 80 με τη λεξη Σταθη στους  τιτλους... αν με πιανετε. Ευτυχως, μονο σε 2 αιθουσες.

    Από τις επανεκδοσεις, εχουμε και λεμε.
    Το Δεντρο που Πληγωναμε(1986), του Δημου Αβδελιωτη, καλη ελληνικη σινεφιλ, οπου 2 δακαχρονα κανουν διακοπες στη Χιο. Σε 1 αιθουσα.

    Υποθεση Τομας Κραουν (1968) του Νορμαν Τζιουισον, με τους Στιβ ΜαΚουην και Φεη Νταναγουεη. Εκατομυριουχος κλεφτης εντοπιζεται από ασφαλιστρια και τελικα ...τη ριχνει κι αυτην. Σε 3 αιθουσες .

    Τι Εκανες στο πολεμο Μπαμπα; (1966) η κλασικ κωμωδια του Μπλεηκ Εντουαρντς (βλ. Ροζ Πανθηρας) οπου αμερικανοι και ιταλοι προσπαθουν να πεισουν τους Γερμανους ότι πολεμησαν, ενώ στη πραγματικοτητα το ριξανε στα ουζα. Σε 1 αιθουσα.

    Bellisima (1952) Ιταλικη σινεφιλ του Λουκινο Βισκοντι, καλη αλλα ξεπερασμενη σημερα, με τους Αννα Μανιάνι, Βάλτερ Κιάρι,οπου η μαμα θελει να γινει η κορη της σταρ του σινεμα με κάθε τιμημα.

    Καλο Σινεμα
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 4/6/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top