F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 14/5/2009 - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 14/5/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 14/5/2009

    Ενώ οι αθηναϊκές βραδιές γίνονται όλο και πιο θερμές και τα θερινά σινεμά ανοίγουν δειλά δειλά τις πόρτες τους, ο Μάιος συνεχίζει να είναι ένας ενδιαφέρον ...cine-μήνας.
    Από τις 5 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα, το KostasBlog σας προτείνει τη 1 από αυτές, αλλά και μια επαναπροβολη σε θερινό στα Εξάρχεια.
     
    Illuminati-Οι Πεφωτισμένοι (Angels & Demons). Πρόκειται για το 1ο βιβλίο του Dan Brown που γράφτηκε πριν τον Κώδικα Νταβίντσι , αλλά που το Χολυγουντ αποφάσισε να το κάνει sequel. Σκηνοθετεί ο πολύς Ρον Χαουαρντ (A Beautiful Mind) και φυσικά παίζει ο Τομ Χανκς με τον Γιουαν ΜακΓκρεγκορ.  Περισσότερο περιπέτεια από το προηγούμενο, χωρίς αντιδράσεις αυτή τη φορά από την εκκλησία και με καλύτερες κριτικές.

    Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία (Take the money and run) η πρώτη κωμωδία του Γουντι Αλλεν του 1969, σε θερινό στα Εξάρχεια. Σας υπόσχομαι μια υπέροχη βραδιά!

    Ακόμα παίζονται:
    Στεγνό Καθάρισμα (Sunshine cleaning) της Κριστιν Τζεφς, μια συμπαθητική κομεντί από τους παραγωγούς του Little Miss Sunshine, όπου δυο αδελφές ξεκινούν μια πρωτότυπη επιχείρηση και ο κομπιναδόρος μπαμπάς τους προσπαθεί να τα οικονομήσει , σε 4 αίθουσες.

    Τα Σύνορα της αυγής (La Frontiere de l’aube), Γαλλικό ερωτικό δράμα του Φιλιπ Γκαρελ, σε 1 αίθουσα.

    Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου (Le Premier jour du reste de ta vie), Γαλλική (τι άλλο;) οικογενειακή δραματική κομεντί του Ρεμι Μπεζανσον με 3 βραβεία Σεζάρ, σε 1 αίθουσα.  Καλή δύναμη!

    Μπεκετ, περιμένοντας τον Γκοντο (Beket), ένα Ιταλικό ειδικό φιλμ για ...ειδικό κοινό, του Νταβιντε Μανουλι.


    Καλο Σινεμα.  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 14/5/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top