F Η TRISHA YEARWOOD ΣΤΟ KOSTASBLOG ! - FilmBoy Η TRISHA YEARWOOD ΣΤΟ KOSTASBLOG ! - FilmBoy
  • Latest News

    Η TRISHA YEARWOOD ΣΤΟ KOSTASBLOG !

    Η Patricia Lynn Yearwood γνωστή ως Trisha Yearwood, γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1964 και έγινε διάσημη από το σερί επιτυχιών στη δεκαετία του 90 και αρχές του 2000. Κάτοχος 3 Grammy και 4 Country Music Awards, έκανε ντεμπούτο το 1991 και πούλησε πάνω από 2 εκατομύρια άλμπουμ, κάνοντας την έτσι τότε τη πρώτη γυναίκα country τραγουδίστρια που το πρωτο της άλμπουμ έγινε πλατινένιο.

    Από το 91 έχει κυκλοφορήσει 10 προσωπικά και 4 best of άλμπουμ, τα 4 έγιναν πλατινένια και τα 5 χρυσά.
    Συνολικά 38 singles έχουν μπει στο Hot Country Song charts και τα 5 στο Νο1.

    Μετά από δυο γάμους και άλλα τόσα διαζύγια, το Μάιο του 2005 ο μεγάλος Garth Brooks της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε 7000 κόσμο σε μια συναυλία στο Bakersfield της Καλιφόρνια και παντρεύτηκαν τον ίδιο χρόνο.

    Το How Do I Live ήταν το soundtrack της ταινίας ConAir το 1997 και δημιούργησε μια αντιπαλότητα με την LeAnn Rimes η οποία αργότερα την ίδια χρονιά το διεκδίκησε σαν δικό της, αν και λίγο πιο pop.
    Το Wrong Side Of Memphis είναι από τα πρώτα της hit το 1992. 

    Τα άλλα 3 που ακούτε είναι από το τελευταίο cd με τίτλο Heaven, Heartache and The Power Of Love το 2007, και είναι δυο μπαλάντες (This is me you’re talking to και Let the wind chase you) και ένα ροκνρολ country (Nothing about you is good for me).  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η TRISHA YEARWOOD ΣΤΟ KOSTASBLOG ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top