F ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΦΙΛΕ - I LOVE YOU, MAN - FilmBoy ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΦΙΛΕ - I LOVE YOU, MAN - FilmBoy
  • Latest News

    ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΦΙΛΕ - I LOVE YOU, MAN

    **********   6/10

    Την έκπληξη της περασμένης εβδομάδας (20 Μαρτιου) στην Αμερική την έκανε η Paramount με τη κωμωδία I Love You, Man, αφήνοντας στη τρίτη θέση τη Julia Roberts και το Duplicity , με 18 εκ.δολαρια άνοιγμα τριημέρου έναντι 14 (πρώτο το Knowing με 24).

    Η αντρική φιλία είναι θέμα που έχει απασχολήσει πολλές φορές το Χολλυγουντ.

    Ο Πητερ (Paul Rudd) ετοιμάζεται να παντρευτεί την Ζωή (Rashida Jones), με την οποια εχει μια τελεια σχεση σε ολα εκτος απο το σεξουαλικο, όταν συνειδητοποιεί πως δεν έχει έναν φίλο για κουμπάρο.
    Μετά από πολλά ανεπιτυχή (αλλα ξεκαρδιστικά) ραντεβού με άντρες, βρίσκει τον Σιντνευ (Jason Segel) ο οποίος είναι μάλλον ο πιο …ακατάλληλος.

    Και αν αυτά δεν σας λένε και πολλά, να πω ότι το σενάριο είναι του John Hamburg των εξαιρετικών Meet The Parents , Meet The Fockers καθώς και του τρίτου μέρους Little Fockers που θα είναι έτοιμο μέσα στο 2011. 
    Το ότι εδώ υπογράφει και την σκηνοθεσία μάλλον αδιάφορο με αφήνει καθώς η προηγούμενη απόπειρα του σ’αυτό το τομέα ήταν το μέτριο Along Came Polly, πάλι με τον Ben Stiller.  

    Οι …καλές γλώσσες μιλάνε για κάποιες σκηνές που ξεκαρδίζεσαι στα γέλια, ειδικά από τους δεύτερους ρόλους (πχ τις φίλες της νύφης) και συνολικά για μια καλή και πάνω από όλα αστεία ταινία, ακριβώς δηλαδή αυτό που θέλει μια κωμωδία. 
    Και ειναι απο τα ελαχιστα φιλμ που χρησιμοποιει σεξιστικη γλωσσα χωρις να γινεται ενοχλητικο, οπως θα καταλαβετε κι απ'το trailer. 
     

    Ελληνική πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου απο την UIP.  

    Update: Αρκετα ευχαριστη κωμωδια, τραβηγμενη απο τα μαλλια στους χαρακτηρες της, ομως. Ο υπερβολικα clean υποψηφιος γαμπρος απλα δεν υπαρχει σ'αυτο το κοσμο, αντιθετα με τις φιλες της νυφης που εκφραζουν ολες τις γυναικειες σεξιστικες ατακες. 

    Μεσα στο καταιγισμο κωμωδιων, τους καλοκαιρινους μηνες που ειδα τη ταινια, το I Love You,Man παιρνει ενα αξιοπρεπεστατο βαθμο.

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΦΙΛΕ - I LOVE YOU, MAN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top