F Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα - The King's Man (2021) - FilmBoy Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα - The King's Man (2021) - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα - The King's Man (2021)


    Ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn επιστρέφει στο σύμπαν της κινηματογραφικής σειράς «Kingsman» με ένα απολαυστικό prequel που αποκαλύπτει την επεισοδιακή δημιουργία της πρώτης ανεξάρτητης υπηρεσίας πληροφοριών. Μια θεαματική περιπέτεια που επικεντρώνεται στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, γεμάτη από μια πλειάδα ιστορικών προσωπικοτήτων, για να υπηρετήσει με τόλμη, χιούμορ και δράση το υπερθέαμα που συνοδεύει έναν μυστικό πράκτορα της θρυλικής Kingsman.
    Στους ρόλους πραγματικών, αλλά και επινοημένων χαρακτήρων θα δούμε τους Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou και Charles Dance.


    Σύνοψη
    Όταν ένας στρατός από τους χειρότερους τυράννους και τους πιο μοχθηρούς εγκληματίες όλων των εποχών συγκεντρώνεται για να εξολοθρεύσει εκατομμύρια ανθρώπους, ένας μυστικός πράκτορας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο για να τους σταματήσει.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα - The King's Man (2021) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top