F The Beta Test trailer: Ανώνυμο σεξ, ψέματα και χολυγουντιανή σάτιρα, στη προκλητική νέα ταινία του Jim Cummings - FilmBoy The Beta Test trailer: Ανώνυμο σεξ, ψέματα και χολυγουντιανή σάτιρα, στη προκλητική νέα ταινία του Jim Cummings - FilmBoy
  • Latest News

    The Beta Test trailer: Ανώνυμο σεξ, ψέματα και χολυγουντιανή σάτιρα, στη προκλητική νέα ταινία του Jim Cummings


    Μπορεί η προσωπική μου άποψη για τον Jim Cummings να μην είναι η καλύτερη, όμως αντικειμενικά θεωρείται ένα από τα υποσχόμενα νέα ταλέντα που βρίσκεται στα ραντάρ πολλών και δεν μπορούμε να αγνοούμε. Έτσι λοιπόν, ένα περίπου χρόνο μετά το The Wolf of Snow Hollow, ο Αμερικανός δημιουργός και ηθοποιός παρουσιάζει το νέο του πόνημα με τίτλο The Beta Test.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Jordan, έναν παντρεμένο χολυγουντιανό ατζέντη που δέχεται μια ανώνυμη πρόσκληση για ένα βράδυ σεξ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, την οποία αναπάντεχα δέχεται. Τα επακόλουθα όμως τον καταδιώκουν και του βυθίζουν σε ένα κόσμο γεμάτο ψέματα, απιστία και κλεμμένα προσωπικά δεδομένα.

    Όπως και στις προηγούμενές του ταινίες, η σάτιρα και το μαύρο χιούμορ παίζουν καθοριστικό ρόλο, με το The Beta Test όμως να ανήκει τυπικά στο είδος του ψυχολογικού θρίλερ.

    Συμπρωταγωνιστεί ο PJ McCabe (που έχει βάλει το χεράκι του και στο σενάριο και στη σκηνοθεσία) και η Virginia Newcomb (The Death of Dick Long).

    Το The Beta Test έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Βερολίνου όπου πήρε... καλούτσικες κριτικές με την IFC να εξασφαλίσει τα δικαιώματα και αν το βγάζει στις αίθουσες στις αρχές Νοεμβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Beta Test trailer: Ανώνυμο σεξ, ψέματα και χολυγουντιανή σάτιρα, στη προκλητική νέα ταινία του Jim Cummings Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top