F Amy Adams & Jake Gyllenhaal συνεργάζονται για να μας διηγηθούν πώς ...επικοινωνούν τα δέντρα! - FilmBoy Amy Adams & Jake Gyllenhaal συνεργάζονται για να μας διηγηθούν πώς ...επικοινωνούν τα δέντρα! - FilmBoy
  • Latest News

    Amy Adams & Jake Gyllenhaal συνεργάζονται για να μας διηγηθούν πώς ...επικοινωνούν τα δέντρα!



    Πριν πέντε περίπου χρόνια συμπρωταγωνίστησαν ως πρώην σύζυγοι στο υποτιμημένο Nocturnal Animals
    Φαίνεται πως η συνεργασία δύο εκ των πιο ταλαντούχων ηθοποιών της γενιάς τους ήταν αρμονικότατη, και αποφάσισαν να την επαναλάβουν, τουλάχιστον πίσω από τις κάμερες.

    Η Bond Group Entertainment της Amy Adams και η Nine Stories του Jake Gyllenhaal ένωσαν τις δυνάμεις τους και εξασφάλισαν τα δικαιώματα του νεοεκδοθέντος αυτοβιογραφικού βιβλίου Finding the Mother Tree.

    Αυτό χαρακτηρίζεται ως ένα μια εκθαμβωτική επιστημονική ντετεκτιβ-ίστικη ιστορία που διηγείται το πως η έγκριτη δασοπόνος Suzanne Simard κατάφερε να αποδείξει πως τα δέντρα επικοινωνούν μεταξύ τους με ένα υπόγειο δίκτυο μυκήτων, αλλάζοντας τελείως τον τρόπο που βλέπουμε το ίδιο το περιβάλλον, και λέγεται πως είναι η πηγή έμπνευσης του Avatar του James Cameron.

    Η Amy Adams θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να είναι γνωστό αν ο Jake Gyllenhaal θα εμφανιστεί σε κάποιο ρόλο δίπλα της ή θα περιοριστεί στη θέση του παραγωγού.

    Το project βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια παραγωγής μιας και δεν έχει βρεθεί ακόμα ούτε σεναριογράφος, ούτε σκηνοθέτης. 
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Amy Adams & Jake Gyllenhaal συνεργάζονται για να μας διηγηθούν πώς ...επικοινωνούν τα δέντρα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top