F Deadpool 3+MCU=R-rated ♥ - FilmBoy Deadpool 3+MCU=R-rated ♥ - FilmBoy
  • Latest News

    Deadpool 3+MCU=R-rated ♥


    Μπορεί η εξαγορά της Fox από την Disney να έδωσε τη δυνατότητα της μαμάς Marvel να προσθέσει επιτέλους το roster των X-Men στο MCU, όμως πριν απ' αυτό, ο Kevin Feige έπρεπε να δώσει λύση σε ένα άλλο ζήτημα, εκείνο του Deadpool.

    Η ακύρωση του X-Force ουσιαστικά χάλασε τα αρχικά σχέδια, με κάποιους να φοβούνται ότι αυτό μπορεί να είναι και το τέλος του ήρωα, τουλάχιστον με την μορφή που τον αγαπήσαμε στις δύο πρώτες ταινίες. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν το ήθελε ούτε ο Fiege, ούτε ο Ryan Reynolds αλλά ούτε και η Disney, μιας και μπορεί η σειρά να πάει κόντρα στο family-friendly προφίλ της αλλά... when money talks, bullshit walks!

    Μετά από αρκετές φήμες, έφτασε η ώρα της επιβεβαίωσης, με τον Fiege να δίνει την οριστική και επίσημη απάντηση. Ναι, το Deadpool 3 θα είναι μέρος του MCU!

    Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, "Θα είναι Rated R. Τώρα γράφεται το σενάριο με τον Ryan να το εποπτέυει. Δεν πρόκειται να μπει για γυρίσματα φέτος. Ο Ryan είναι ένας επιτυχημένος και εξαιρετικά πολυάσχολος ηθοποιός. Έχουμε πολλά άλλα projects που έχουμε ήδη ανακοινώσει και έχουν προτεραιότητα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που το ξεκινήσαμε."

    Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, το σενάριο της νέας ταινίας δεν θα γράψουν οι Rhett Reese & Paul Wernick (άγνωστο γιατί) αλλά ένα άλλο δίδυμο, οι Wendy & Lizzie Molyneux, δημιουργοί των animated σειρών Bob's Burgers και The Great North, με τον σκηνοθέτη να αναζητείται.

    Πολλοί είναι που πιστεύουν πως τα Deadpool θα μπορούσαν να μείνουν ανεξάρτητα, ή έστω ημι-ανεξάρτητα, εκτός MCU, όπως περίπου ήταν και στη Fox με το υπόλοιπο X-Men franchise, και ίσως δεν έχουν άδικο, μιας και παρά το πλεονέκτημα πως θα μπορούμε να δούμε διάφορα crossovers, υπάρχει ο φόβος πως αυτά θα αναγκάσουν τον ήρωα να χάσει μέρος της αναρχίας του. Θα δούμε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deadpool 3+MCU=R-rated ♥ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top