F Trail of Ashes trailer: Μια χαμένη πριγκίπισσα, δυο αδέρφια σε διαφορετικά στρατόπεδα και άφθονο μυστήριο σε μια ταινία-έκπληξη από το Πουέρτο Ρίκο! - FilmBoy Trail of Ashes trailer: Μια χαμένη πριγκίπισσα, δυο αδέρφια σε διαφορετικά στρατόπεδα και άφθονο μυστήριο σε μια ταινία-έκπληξη από το Πουέρτο Ρίκο! - FilmBoy
  • Latest News

    Trail of Ashes trailer: Μια χαμένη πριγκίπισσα, δυο αδέρφια σε διαφορετικά στρατόπεδα και άφθονο μυστήριο σε μια ταινία-έκπληξη από το Πουέρτο Ρίκο!


    Να με συμπαθούν οι πιο ψαγμένοι αλλά με εξαίρεση τον Marcos Zurinaga και τον Jacobo Morales δε μπορώ να θυμηθώ άλλον σημαντικό σκηνοθέτη από το Πουέρτο Ρίκο. Γενικά ο κινηματογράφος της χώρας δεν αποτελεί και την μεγαλύτερή της βιομηχανία, με το Trial of Ashes να μοιάζει μια αρκετά ευχάριστη έκπληξη.

    Η ιστορία μας πηγαίνει στο φανταστικό βασίλειο του Lothos, με την κόρη του αυτοκράτορα, Lina να έχει μόλις εξαφανιστεί. Η φυλή των Κορακιών που έχει επαναστατήσει κατά της αυτοκρατορίας στέλνει τον Silas για να βρει την Lina ώστε να έχουν ένα δυνατό χαρτί διαπραγμάτευσης. Κατά την έρευνά του όμως ο Silas ανακαλύπτει πως ο επίσημος ερευνητής του αυτοκράτορα είναι ο χαμένος αδερφός του, με τα μυστικά που αποκαλύπτονται να απειλούν όλα όσα ο Silas πίστευε μέχρι τώρα.

    Δημιουργός και πρωταγωνιστής της ταινίας είναι κάποιος Arturo Lizardi με το cast των Héctor Escudero, Cecilia Arguelles, Jasmin Sanabria, Migdalia Rosario και Carlos Miranda να είναι εξίσου άγνωστο.

    Παρ' όλ' αυτά η παραγωγή μοιάζει ιδιαιτέρως αξιόλογη, η ιστορία πλούσια, ενώ η και η αγγλική γλώσσα βοηθάει στην εμπορικότητα, με το Trail of Ashes να ανεβαίνει στις vod πλατφόρμες τη 1η Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trail of Ashes trailer: Μια χαμένη πριγκίπισσα, δυο αδέρφια σε διαφορετικά στρατόπεδα και άφθονο μυστήριο σε μια ταινία-έκπληξη από το Πουέρτο Ρίκο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top