F From The Vine trailer: Ο Joe Pantoliano αφήνει της επιχειρήσεις και γίνεται αμπελουργός στη νέα ιταλο-καναδική κομεντί - FilmBoy From The Vine trailer: Ο Joe Pantoliano αφήνει της επιχειρήσεις και γίνεται αμπελουργός στη νέα ιταλο-καναδική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    From The Vine trailer: Ο Joe Pantoliano αφήνει της επιχειρήσεις και γίνεται αμπελουργός στη νέα ιταλο-καναδική κομεντί



    Από τους πιο αγαπημένους καρατερίστες ειδικά τη δεκαετία του '90, ο Joe Pantoliano (Bad Boys, Matrix, Memento) μπορεί ποτέ να μην κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω και πια να τον βλέπουμε σπάνια, όμως ποτέ δε έχασε το ταλέντο του και δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τον σπάνιο πρωταγωνιστικό ρόλο του στη κομεντί From The Vine.

    Ο Marco είναι ένας επιτυχημένος αλλά καταπιεσμένος επιχειρηματίας που αποφασίζει να αφήσει πίσω τη ζωή του στον Καναδά και να επιστρέψει στη γενέτειρά του, στο μικρό χωριό Acerenza της νότιας Ιταλίας, για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια. 
    Εκεί αποφασίζει να αναλάβει τον οικογενειακό αμπελώνα που πια στέκεται παρατημένος... έστω κι αν δεν έχει ιδέα από αμπελουργία! 
    Με τη βοήθεια της συζύγου του, την κόρης του αλλά και τον ντόπιων, ο Marco αλλάζει για πάντα τη ζωή του ενώ ταυτόχρονα ξανασυνδέεται με τις ρίζες του.

    Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα Finding Marco του Kenneth Canio Cancellara με τον Willem Wennekers (Weirdsville) να έχει γράψει το σενάριο και τον Sean Cisterna (Full Out) να σκηνοθετεί.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Wendy Crewson (On the Basis of Sex), Paula Brancati (Workin' Moms) και Marco Leonardi (All the Money in the World).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: From The Vine trailer: Ο Joe Pantoliano αφήνει της επιχειρήσεις και γίνεται αμπελουργός στη νέα ιταλο-καναδική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top