F Amulet trailer: Η Αγγελική Παπούλια σε στοιχειωμένο σπίτι! - FilmBoy Amulet trailer: Η Αγγελική Παπούλια σε στοιχειωμένο σπίτι! - FilmBoy
  • Latest News

    Amulet trailer: Η Αγγελική Παπούλια σε στοιχειωμένο σπίτι!


    Παρότι κλείνει 20ετία στο "κουρμπέτι" και έχει κάποιες συμμετοχές σε αξιομνημόνευτες ταινίες όπως το Atonement, η Romola Garai ουσιαστικά ποτέ δεν κατάφερε να καθιερωθεί, έτσι η βρετανίδα ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη της πίσω από τη κάμερα, κάνοντας το ντεμπούτο της με το θρίλερ τρόμου Amulet.



    Μετά από ένα ατύχημα που τον άφησε να ζει άστεγος στους δρόμους του Λονδίνου, ο πρώην στρατιώτης Tomaz βρίσκει καταφύγιο στο μισοερειπωμένο σπίτι της Magda, η οποία του προσφέρει τροφή και στέγη με αντάλλαγμα να την βοηθάει με τη φροντίδα της άρρωστης μητέρας της καθώς και να επισκευάζει τα πολλά προβλήματα του σπιτιού. 
    Ο Tomaz βολεύεται και αρχίζει να ερωτεύεται και την Magda, όμως τότε είναι που αρχίζει να παρατηρεί κάποια ανεξήγητα φαινόμενα, με την ηλικιωμένη γυναίκα που δεν κατεβαίνει ποτέ από τον πάνω όροφο να είναι στη πραγματικότητα "σκλαβωμένη" σε κάτι σατανικό.

    Το διεθνές cast απαρτίζουν ο Ρουμάνος Alec Secareanu (God's Own Country), η Ελβετίδα Carla Juri (Blade Runner 2049), η αγαπημένη Imelda Staunton (Downton Abbey) και η δικιά μας Αγγελική Παπούλια (Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών).

    Το Amulet πρόλαβε να κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα του τον Ιανουάριο στο Sundance και μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει τη πορεία του στις αίθουσες παγκοσμίως. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Amulet trailer: Η Αγγελική Παπούλια σε στοιχειωμένο σπίτι! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top