F JJ Abrams και HBO ετοιμάζουν τα τηλεοπτικά Justice League Dark, The Shining και Duster! - FilmBoy JJ Abrams και HBO ετοιμάζουν τα τηλεοπτικά Justice League Dark, The Shining και Duster! - FilmBoy
  • Latest News

    JJ Abrams και HBO ετοιμάζουν τα τηλεοπτικά Justice League Dark, The Shining και Duster!


    Μπορεί η WarnerMedia να έχει εξασφαλίσει ιδιαιτέρως πλούσιο περιεχόμενο για τη νέα streaming πλατφόρμα HBO Max που αναμένεται να ντεμπουτάρει μέσα στο Μάιο όμως η αλήθεια είναι πως από original νέες παραγωγές τα νέα μέχρι στιγμής είναι περιορισμένα. 
    Να όμως που ο Kevin Reilly έβγαλε λαγό από το τσεπάκι...

    Σύμφωνα με το Variety, η J.J. Abrams μέσω της εταιρίας παραγωγής του Bad Robot θα παρουσιάσει στη νέα πλατφόρμα τρεις πολύ ενδιαφέρουσες νεες σειρές, το Justice League Dark, το Overlook και το Duster.

    Για το Justice League Dark λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε, με τις προσπάθειες της DC να φέρει στη μεγάλη οθόνη την πιο σκοτεινή υπερηρωϊκή ομάδα της να μας πηγαίνουν αρκετά χρόνια πίσω όταν ο Guillermo del Toro ετοίμαζε μια κινηματογραφική διασκευή του, όμως μετά την αναδιοργάνωση του DCEU, το project ακυρώθηκε.

    Καμία περαιτέρω πληροφορία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, όμως μετά τη πρόσφατη δήλωση του Keanu Reeves πως θα ήθελε να επιστρέψει ως Constantine, πολλοί φίλοι ελπίζουν πως αυτό μπορεί να συμβεί, έστω και στη μικρή οθόνη.
    Χλωμό...

    Το δεύτερο project είναι και πάλι βασισμένο σε μια ακυρωθείσα ταινία, μιας και η Warner Bros ήταν τόσο σίγουρη για την επιτυχία του Doctor Sleep που είχαν παραγγείλει στον Mike Flanagan να ξεκινήσει να γράφει το σενάριο και για ένα prequel που θα επικεντρωνόταν στο σκοτεινό παρελθόν του ξενοδοχείου Overlook.
    Δυστυχώς όμως η πολύ μέτρια εμπορική πορεία της ταινίας ακύρωσαν εκείνα τα σχέδια, όχι όμως και την επιθυμία της WB να επιστρέψει στο σύμπαν του The Shining με την ίδια πάνω-κάτω ιστορία να αναμένεται να έχει και η σειρά Overlook.

    Όσο για το Duster, αυτό είναι μια πρωτότυπη σειρά που ακολουθεί τη περιπετειώδη ζωή ενός οδηγού-κακοποιού (getaway driver) στα σπλάχνα μιας ανερχόμενης συμμορίας, με την LaToya Morgan (Into the Badlands) να γράφει το σενάριο.

    Προφανώς καμία απ' αυτές τις σειρές δεν θα διαθέσιμες με το λανσάρισμα του HBO Max αλλά σίγουρα η πλατφόρμα μοιάζει να μας ετοιμάζει πολύ ενδιαφέρουσες παραγωγές.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: JJ Abrams και HBO ετοιμάζουν τα τηλεοπτικά Justice League Dark, The Shining και Duster! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top