F The Very Excellent Mr. Dundee trailer: Ο Κροκοδειλάκιας ζει και ...υποδύεται τον εαυτό του! - FilmBoy The Very Excellent Mr. Dundee trailer: Ο Κροκοδειλάκιας ζει και ...υποδύεται τον εαυτό του! - FilmBoy
  • Latest News

    The Very Excellent Mr. Dundee trailer: Ο Κροκοδειλάκιας ζει και ...υποδύεται τον εαυτό του!



    Ήταν ένας απλά επιτυχημένος κωμικός σε Αυστραλία και Βρετανία, μέχρι που το 1986 πρωταγωνίστησε στο Crocodile Dundee και έγινε ο Κροκοδειλάκιας της καρδιάς μας! 
    Η τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας, οδήγησε σε ένα μέτριο sequel, και κάποιες αραιές κινηματογραφικές εμφανίσεις, με το όνομα του Paul Hogan να χάνεται γρήγορα από το προσκήνιο.

    Είναι από τους ηθοποιούς που πνίγηκε στην ίδια του την επιτυχία, δεν κατάφερε να απαγκιστρωθεί από το χαρακτήρα του Κροκοδειλάκια και αυτό ακριβώς σατιρίζει η νέα meta-κωμωδία The Very Excellent Mr. Dundee, όπου υποδύεται τον εαυτό του! 
    Μετά από χρόνια στην αφάνεια, ο Hogan μαθαίνει πως θα δεχτεί την υπέρτατη τιμή του να χριστεί Ιππότης, κάτι που λίγο τον ενδιαφέρει. 
    Η μάνατζέρ του προσπαθεί να τα οργανώσει όλα ώστε να πάνε τέλεια όμως ο γκρινιάρης Paul βρίσκει τρόπους να μπλέκει συνεχώς σε μπελάδες.



    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του The Very Excellent Mr. Dundee είναι ο Dean Murphy (Charlie & Boots) και περιέργως η ταινία μοιάζει αρκετά χαριτωμένη, κάτι στο οποίο βοηθά το πλήθος βετεράνων ηθοποιών που κάνουν το πέρασμά τους όπως ο John Cleese, ο Chevy Chase, η Olivia Newton-John και ο Reginald VelJohnson.

    Το The Very Excellent Mr. Dundee θα βγει στις αυστραλέζικες αίθουσες στα τέλη Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζή
    ς


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Very Excellent Mr. Dundee trailer: Ο Κροκοδειλάκιας ζει και ...υποδύεται τον εαυτό του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top