F AGORÁ ΙΙ – Δεσμώτες, του Γιώργου Αυγερόπουλου - FilmBoy AGORÁ ΙΙ – Δεσμώτες, του Γιώργου Αυγερόπουλου - FilmBoy
  • Latest News

    AGORÁ ΙΙ – Δεσμώτες, του Γιώργου Αυγερόπουλου


    Η νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου, AGORÁ ΙΙ – Δεσμώτες, αποτελεί ένα κινηματογραφικό μωσαϊκό που αποτυπώνει, μέσα από τις ιστορίες των πρωταγωνιστών της, τα τελευταία πέντε χρόνια της κρίσης.

    Η ταινία, που έχει αποσπάσει ήδη θετικές κριτικές, θα προβάλλεται από την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες για την πορεία του AGORÁ ΙΙ – Δεσμώτες στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.



    Σύνοψη
    Μετά το AGORÁ – Από την Δημοκρατία στις Αγορές που προκάλεσε αίσθηση και βραβεύτηκε διεθνώς, ο Γιώργος Αυγερόπουλος επιστρέφει με την δεύτερη ταινία του για την ελληνική κρίση, το AGORÁ II – Δεσμώτες.



    Για περίπου 5 χρόνια (2015-2019), ο Αυγερόπουλος παρακολουθεί την κοινωνία της χώρας του σε διαφορετικά επίπεδα, με πρωταγωνιστές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ένα ζευγάρι προσφύγων απ’ τη Συρία, μία τραγική μάνα, μία οικονομική μετανάστρια και έναν νέο γιατρό.

    Με αποκαλυπτικό υλικό που για πρώτη φορά θα δει τα φώτα της δημοσιότητας, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, αλλά και με την μακροχρόνια παρακολούθηση των χαρακτήρων του, ο Αυγερόπουλος συνθέτει στο AGORÁ II – Δεσμώτες το κινηματογραφικό μωσαϊκό της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, θέτοντας θεμελιώδη ερωτήματα για το μέλλον τόσο της πατρίδας του όσο και της Ευρώπης. 

    Στους κινηματογράφους από 13 Φεβρουαρίου.

    ΔΤ από τη SmallPlanet.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: AGORÁ ΙΙ – Δεσμώτες, του Γιώργου Αυγερόπουλου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top