F Wendy trailer: Η ιστορία του Peter Pan όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! - FilmBoy Wendy trailer: Η ιστορία του Peter Pan όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! - FilmBoy
  • Latest News

    Wendy trailer: Η ιστορία του Peter Pan όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!


    Χαρακτηρίστηκε ως το next big thing του αμερικάνικου σινεμά από τη πρώτη προβολή της πρώτης του ταινία. 
    Ο Νεοϋορκέζος Benh Zeitlin μας παρουσίασε το 2012 το Beasts of the Southern Wild και κατέπληξε τον πλανήτη, με τη ταινία να κερδίζει βραβεία όπου κι αν προβλήθηκε και να φτάνει μέχρι τα Όσκαρ με 4 υποψηφιότητες. 
    Παρότι το κοινό του ανυπομονούσε για το επόμενό του, ο Zeitlin πήρε το χρόνο του και επτά περίπου χρόνια αργότερα μας παρουσιάζει το νέο του πόνημα.

    Το Wendy αυτοχαρακτηρίζεται ως μια "άγρια" εκδοχή της κλασσικής ιστορίας του Peter Pan, με τη μικρή Wendy να ναυαγεί σε ένα νησί όπου ο χρόνος και η ηλικία μοιάζουν κολλημένα, και πρέπει να δώσει μάχη για να σώσει την οικογένειά της, την ελευθερία της αλλά και τα νιάτα της από το θανάσιμο κίνδυνο του να μεγαλώσει.

    Παρότι μια ακόμα ταινία Peter Pan δεν ακούγεται ότι πιο πρωτότυπο, από το πρώτο πλάνο του trailer φαίνεται ότι δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ μια τέτοια διασκευή του με τη ταινία να ξεχειλίζει άγρια ομορφιά και ευαισθησία.

    Με τη πρεμιέρα του Wendy να τοποθετείται στα τέλη Φεβρουαρίου, θα μου επιτρέψετε να τη βάλω στη κορυφή των πιο πολυαναμενόμενων ταινιών του 2020. 

    Απλά δε βλέπω την ώρα. 
    Απολαύστε το trailer...ξανά και ξανά!

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wendy trailer: Η ιστορία του Peter Pan όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top