F The War of the Worlds trailer: Το BBC φέρνει το θρυλικό μυθιστόρημα του H.G. Wells στη μικρή οθόνη - FilmBoy The War of the Worlds trailer: Το BBC φέρνει το θρυλικό μυθιστόρημα του H.G. Wells στη μικρή οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    The War of the Worlds trailer: Το BBC φέρνει το θρυλικό μυθιστόρημα του H.G. Wells στη μικρή οθόνη


    Παρότι το ίδιο το μυθιστόρημα άξιζε κάθε επιτυχίας, εκείνη η θρυλική πρώτη ραδιοφωνική διασκευή του από τον Howard E. Koch με τη φωνή του Orson Welles πίσω από το μικρόφωνο, έκανε το The War of the Worlds έναν πραγματικό μύθο της sci-fi κουλτούρας.

    Έκτοτε το έργο του H.G. Wells έχει διασκευαστεί αμέτρητες φορές σε κάθε μέσο που μπορείτε να φανταστείτε, με την ταινία του Steven Spielberg που όλοι θυμόμαστε ως πιο πρόσφατη, να έχει αφήσει μια μάλλον πικρή γεύση στο θεατή. 

    Δεκαπέντε χρόνια μετά, ήρθε ο καιρός για τους παραγωγούς να ξανακαταπιαστούν με τα tripods, αυτή τη φορά τηλεοπτικά.

    Η νέα ομότιτλη μίνι-σειρά του BBC λαμβάνει χώρα στην Εντουαρντιανή Αγγλία και βάζει στο επίκεντρο τον George και την Amy, έναν επιστήμονα και την βοηθό του, ενώ προσπαθούν να σωθούν από την εισβολή εξωγήινων.

    Πρωταγωνιστούν οι Rafe Spall (Roadies), Eleanor Tomlinson (Colette), Rupert Graves (Sherlock) και Robert Carlyle (Yesterday).

    Η σειρά θα έχει διάρκεια 3 επεισοδίων με τον Peter Harness (Jonathan Strange & Mr Norrell) να έχει γράψει τη διασκευή και τον Craig Viveiros (The Liability) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Δείτε το trailer...




    Αυτή η σειρά δεν θα πρέπει να συγχέεται με το War of the Worlds που ετοιμάζει η Fox με το Studio Canal, το οποίο θα ακολουθεί τη συνταγή του Spielberg και θα τοποθετεί τη δράση στο παρόν, και παρότι ετοιμαζόταν ως ταινία, κι αυτό θα καταλήξει στη μικρή οθόνη ως μίνι σειρά, μέσα στον επόμενο χρόνο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The War of the Worlds trailer: Το BBC φέρνει το θρυλικό μυθιστόρημα του H.G. Wells στη μικρή οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top