F Το Horrorant Film Festival σας προσκαλεί στο πιο τρομακτικό Let’s Be Late event! - FilmBoy Το Horrorant Film Festival σας προσκαλεί στο πιο τρομακτικό Let’s Be Late event! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Horrorant Film Festival σας προσκαλεί στο πιο τρομακτικό Let’s Be Late event!


    Το Horrorant Film Festival «ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ», το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ genre ταινιών στην Ελλάδα, έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του για την 7η έκδοσή του την ερχόμενη άνοιξη.

    Όπως οι πιστοί φίλοι γνωρίζετε, τα παράλληλα events ήταν ανέκαθεν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του, με σκοπό να βγάλει την horror κουλτούρα από τα στενά όρια της σκοτεινής αίθουσας.
    Έτσι ήταν μεγάλη μας χαρά να δεχτούμε τη πρόσκληση του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και να συμμετέχουμε στο 3ο Let’s Be Late event που διοργανώνεται τη 1η Νοεμβρίου με κεντρικό θέμα, τι άλλο, τον ΤΡΟΜΟ!

    Από τις 9 το βράδυ στο Πύργο του Νέου Υδαταερίου, θα πραγματοποιούνται non-stop προβολές 26 συνολικά ταινιών μικρού μήκους, μια συλλογή από τις καλύτερες που έχουν προβληθεί στα 6 χρόνια του Horrorant Film Festival.

    Διαμαντάκια διάρκειας λίγων λεπτών από το Βέλγιο μέχρι το Πουέρτο Ρίκο και από την Ισπανία μέχρι την Ταιβάν θα σας περιμένουν σε δύο υπέροχους χώρους προβολών και υπόσχονται πως θα σας προκαλέσουν εφιάλτες!

    Στους υπόλοιπους χώρους του Μουσείου, θα υπάρχουν dj sets με παρουσία έκπληξη της διάσημης Βρετανίδας Jamz Supernova, make-up special effects από τους artists του ΙΕΚ Δέλτα και ευφάνταστα παιχνίδια ρόλων από την ομάδα LARP Project, ενώ η βραδιά δε θα μπορούσε να κλείσει παρά με ένα μεγάλο πάρτυ.

    Πληροφορίες:

    Που: Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, 118 54 Γκάζι)

    Πότε: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

    Ώρες διεξαγωγής: από τις 21:00

    Είσοδος:5 ευρώ

    *Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω.



    Περισσότερες πληροφορίες:

    Tηλ.: 213 0109325, 213 0109300

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Horrorant Film Festival σας προσκαλεί στο πιο τρομακτικό Let’s Be Late event! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top