F Adopt a Highway trailer: Ο Ethan Hawke βρίσκει ένα μωρό στο σκουπιδοτενεκέ! - FilmBoy Adopt a Highway trailer: Ο Ethan Hawke βρίσκει ένα μωρό στο σκουπιδοτενεκέ! - FilmBoy
  • Latest News

    Adopt a Highway trailer: Ο Ethan Hawke βρίσκει ένα μωρό στο σκουπιδοτενεκέ!


    Ο Logan Marshall-Green (Upgrade) είναι ένας ηθοποιός όχι τεράστιου ταλέντου, ενώ και το γεγονός πως οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως "εκείνος που μοιάζει πολύ με τον Tom Hardy" σίγουρα δε βοηθάει. 
    Παρότι στα 15 περίπου χρόνια που είναι στη δουλειά δεν έχει κάποια αξιοπρόσεκτη καριέρα, είχε τη τύχη να συνεργαστεί με μεγάλους σκηνοθέτες όπως ο Oliver Stone, η Julie Taymor και ο Ridley Scott και ελπίζουμε αυτά τα μαθήματα να ήταν αρκετά γιατί αποφάσισε να περάσει πίσω από τη κάμερα και να μας παρουσιάσει τη παρθενική του ταινία, το Adopt a Highway.

    Σύμφωνα με τη πρωτότυπη δική του ιστορία, ο Russell Millings μόλις αποφυλακίστηκε και προσπαθεί να κάνει επανεκκίνηση στη ζωή του, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, αναγκάζοντάς τον να ζει στους δρόμους και να πλένει πιάτα για να βγάζει ένα πιάτο φαΐ. 

    Μέχρι που ένα βράδυ, όταν πάει να πετάξει τα σκουπίδια βρίσκει μέσα στον κάδο ένα μωρό! 
    Παρότι η πρώτη του σκέψη είναι να το παραδώσει στην αστυνομία, η καρδιά του λέει άλλο και αποφασίζει να το κρατήσει βλέποντάς το ως λύτρωση.

    Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Ethan Hawke σε μία ακόμα εξαιρετική ερμηνεία, σύμφωνα με τις κριτικές, ενώ εντύπωση προκαλεί το όνομα του horror-ά Jason Blum στη παραγωγή.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Adopt a Highway trailer: Ο Ethan Hawke βρίσκει ένα μωρό στο σκουπιδοτενεκέ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top