F Bob Hearts Abishola trailer: Το νέο ρομαντικό sitcom από το δημιουργό του The Big Bang Theory! - FilmBoy Bob Hearts Abishola trailer: Το νέο ρομαντικό sitcom από το δημιουργό του The Big Bang Theory! - FilmBoy
  • Latest News

    Bob Hearts Abishola trailer: Το νέο ρομαντικό sitcom από το δημιουργό του The Big Bang Theory!


    Μπορεί τα The Kominsky Method, Young Sheldon και Mom να συνεχίζουν, όμως με το The Big Bang Theory να αποτελεί παρελθόν, ο πολυγραφότατος δημιουργός Chuck Lorre, αποφάσισε να γεμίσει το κενό με ένα νέο sitcom με τίτλο Bob ♡ Abishola.

    Ο Bob είναι ένας μεσήλικας πωλητής καλτσών συμπίεσης. 

    Ένα ελαφρύ έμφραγμα τον στέλνει στο νοσοκομείο και εκεί τον περιμένει η Νιγηριανή νοσοκόμα Abishola, προς την οποία υπάρχει μία άμεση... συμπάθεια. 
    Παρά τις διαφορές τους, ο Bob δεν θα το βάλει κάτω αν δεν την κερδίσει.

    Όλα τα sitcoms περιέχουν love stories όμως η περίπτωση του Bob ♡ Abishola είναι μία από τις λίγες που αυτό αποτελεί τη βάση του. 

    Ουσιαστικά έχουμε μια ρομαντική κομεντί σε τηλεοπτικό φορμά που ελπίζουμε να πετύχει γιατί το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι συμπαθέστατο.

    Πρωταγωνιστούν οι Billy Gardell (Mike & Molly) και Folake Olowofoyeku (Transparent).

    Το Bob Hearts Abishola ξεκινάει στο CBS στις 23 Σεπτεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bob Hearts Abishola trailer: Το νέο ρομαντικό sitcom από το δημιουργό του The Big Bang Theory! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top