F Jinn trailer: Τα τζίνι στη πρώτη αραβική σειρά του Netflix δεν έρχονται για να εκπληρώσουν καμία ευχή! - FilmBoy Jinn trailer: Τα τζίνι στη πρώτη αραβική σειρά του Netflix δεν έρχονται για να εκπληρώσουν καμία ευχή! - FilmBoy
  • Latest News

    Jinn trailer: Τα τζίνι στη πρώτη αραβική σειρά του Netflix δεν έρχονται για να εκπληρώσουν καμία ευχή!


    Με περίπου μιας δεκαετία εμπειρίας ως visual effects experts αλλά και δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους, οι δίδυμοι Elan και Rajeev Dassani άρπαξαν την ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα και σε συνεργασία με το Netflix, παρουσιάζουν τη πρώτη αραβόφωνη σειρά της πλατφόρμας.

    Το Jinn είναι μια νεανική σειρά τρόμου που μας βάζει στη παρέα μερικών εφήβων που ενώ βρίσκονται με το σχολείο του εκδρομή στην αρχαία πόλη της Petra, ξυπνούν δύο αρχαία πλάσματα, δύο Τζίνι, ένα φιλικό και ένα... όχι και τόσο, και τώρα πρέπει να τα σταματήσουν πριν μετατρέψουν το κόσμο σε πεδίο μάχης.

    Αν ήταν αγγλόφωνο, το Jinn μάλλον θα κατέληγε σε κάποιο κανάλι όπως το MTV ή το CW, με το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

    Τα μόλις 5 του επεισόδια ανέβηκαν στο Netflix στις 13 Ιουνίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jinn trailer: Τα τζίνι στη πρώτη αραβική σειρά του Netflix δεν έρχονται για να εκπληρώσουν καμία ευχή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top