F Escape Plan: The Extractors trailer: Ο Sylvester Stallone δεν θα αφήσει φυλακή για φυλακή! - FilmBoy Escape Plan: The Extractors trailer: Ο Sylvester Stallone δεν θα αφήσει φυλακή για φυλακή! - FilmBoy
  • Latest News

    Escape Plan: The Extractors trailer: Ο Sylvester Stallone δεν θα αφήσει φυλακή για φυλακή!


    Ένα αίσθημα deja vu θα πρέπει να πλημμυρίζει τους έλληνες θεατές βλέποντας ακόμα μία straight-2-dvd ταινία του Sylvester Stallone να βρίσκει το δρόμο της για τις σκοτεινές αίθουσες.

    Μετά το ανεκδιήγητο Escape Plan 2: Hades που είχαμε την ατυχία να δούμε πέρυσι, ήρθε η ώρα για το τρίτο και τελευταίο μέρος του franchise (κονσέρβα γέλια), Escape Plan: The Extractors.

    Σύμφωνα με το στόρυ, ένας Κινέζος τεχνο-επιχειρηματίας προσλαμβάνει τον Ray Breslin για να βγάλει την κόρη του από μια λετονική (!!) φυλακή. 

    Παράλληλα όμως, η δική του κόρη πέφτει θύμα απαγωγής από τον γιο του πρώτη συνεργάτη του που ζητάει εκδίκηση.

    Το σενάριο έχει γράψει και πάλι ο Miles Chapman, με τα ηνία της σκηνοθεσίας ευτυχώς να αλλάζουν χέρια και να πηγαίνουν αυτή τη φορά στον πιο έμπειρο John Herzfeld (The Death and Life of Bobby Z).

    Στο βασικό cast των Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent και Jaime King, προστέθηκαν οι Devon Sawa (Final Destination) και Jin Zhang (Pacific Rim: Uprising).

    Δείτε το trailer, το οποίο στο τέλος αναφέρει πως η ταινία θα βγει σε home video στις 2 Ιουλίου, ενώ στα μέρη μας θα τη δούμε ένα μήνα αργότερα. 

    Θα σπάσουν τα ταμεία αρχές Αυγούστου...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Escape Plan: The Extractors trailer: Ο Sylvester Stallone δεν θα αφήσει φυλακή για φυλακή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top