F When They See Us trailer: Η Ava DuVernay φέρνει στο Netflix μία συγκλονιστική αληθινή ιστορία αδικίας - FilmBoy When They See Us trailer: Η Ava DuVernay φέρνει στο Netflix μία συγκλονιστική αληθινή ιστορία αδικίας - FilmBoy
  • Latest News

    When They See Us trailer: Η Ava DuVernay φέρνει στο Netflix μία συγκλονιστική αληθινή ιστορία αδικίας


    Με το A Wrinkle in Time να πηγαίνει άπατο, η (αδικημένη) σκηνοθέτιδα του Selma, Ava DuVernay επιστρέφει στο είδος που ξέρει καλύτερα, μία #BlackLivesMatter δραματική αληθινή ιστορία, την οποία ωστόσο δε θα δούμε στο πανί αλλά σε μορφή μίνι-σειράς στο Netflix.

    Το When They See Us πας πηγαίνει στη Νέα Υόρκη του 1989, εκεί όπου το βράδυ της 19ης Απριλίου, μια νεαρή γυναίκα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού στο βόρειο Central Park. 

    Για την επίθεση συνελήφθησαν πέντε έφηβοι, τέσσερις μαύροι και ένας λατίνος, οι επονομαζόμενοι Central Park Five. Χωρίς κανένα απτό στοιχείο, βασισμένοι μονάχα σε αναξιόπιστες μαρτυρίες και μετά από αλλεπάλληλες δίκες, τα πέντε αγόρια καταδικάστηκαν από 6 έως 13 χρόνια φυλάκισης. 
    Έπρεπε να περάσουν δώδεκα ολόκληρα χρόνια για να λάμψει η αλήθεια.

    Η σειρά που θα έχει διάρκεια 4 επεισοδίων θα καλύψει ολόκληρη την υπόθεση, μέχρι την οριστική δικαίωση το 2014, με τα πρώτα screenings να μιλούν για ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί ποτέ στη πλατφόρμα!

    Το cast είναι αναμενόμενα τεράστιο, από το οποίο ξεχωρίζουν οι γνωστότεροι Vera Farmiga, Felicity Huffman, Michael Kenneth Williams, Blair Underwood, John Leguizamo, Joshua Jackson και Famke Janssen.

    Το When They See Us θα ανέβει στο Netflix σήμερα, 31 Μαΐου με τον τίτλο Όταν μας Βλέπουν

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: When They See Us trailer: Η Ava DuVernay φέρνει στο Netflix μία συγκλονιστική αληθινή ιστορία αδικίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top