F Undercover trailer: Η πρώτη Ολλανδο-Βελγική αστυνομική σειρά του Netflix! - FilmBoy Undercover trailer: Η πρώτη Ολλανδο-Βελγική αστυνομική σειρά του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Undercover trailer: Η πρώτη Ολλανδο-Βελγική αστυνομική σειρά του Netflix!


    Είναι γνωστό τοις πάσι πως το Netflix απλώνει τα δίχτυα του όλο και σε περισσότερες αγορές, παρουσιάζοντας πρωτότυπες εγχώριες παραγωγής, όμως μέχρι τώρα, και όπως είναι λογικό, στόχευε περισσότερο σε μεγάλες αγορές όπως της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ινδίας, της Κορέας και προσφάτως και της Τουρκίας. 
    Αυτή, αν δε με γελάει η μνήμη μου είναι η πρώτη φορά που η πλατφόρμα "χτυπάει" δυο μικρές αγορές όπως της Ολλανδίας και του Βελγίου. 
    Τι, λέτε να έρθει και προς τα μέρη μας;

    Το Undercover λοιπόν είναι ένα αστυνομικό θρίλερ, συμπαραγωγής Netflix και Eén με κεντρικό ήρωα έναν παραγωγό έκστασις που ζει πλουσιοπάροχα στα σύνορα Ολλανδίας-Βελγίου και αντιμετωπίζει δυσάρεστες εκπλήξεις όταν δύο μυστικοί πράκτορες μπλέκονται στην επιχείρησή του.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Piet Matthys, Nico Moolenaar και Bart Uytdenhouwen, και πρωταγωνιστούν οι Tom Waes, Anna Drijver και Frank Lammers, όλοι τους γνωστοί μόνο στη τοπική αγορά.

    Η σειρά προβλήθηκε στη χώρα στις αρχές του έτους με μεγάλη επιτυχία και είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 3 Μαΐου με τον τίτλο Μυστικοί Πράκτορες.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Undercover trailer: Η πρώτη Ολλανδο-Βελγική αστυνομική σειρά του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top