F I Lost My Body trailer: Ένα χέρι ψάχνει το σώμα του στο γαλλικό animation από το σεναριογράφο της Amelie - FilmBoy I Lost My Body trailer: Ένα χέρι ψάχνει το σώμα του στο γαλλικό animation από το σεναριογράφο της Amelie - FilmBoy
  • Latest News

    I Lost My Body trailer: Ένα χέρι ψάχνει το σώμα του στο γαλλικό animation από το σεναριογράφο της Amelie


    Με τη ταινία να κάνει πρεμιέρα στην Εβδομάδα Κριτικών των Καννών, στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer του J'ai Perdu mon Corps (I Lost My Body).

    Βασισμένη στο βιβλίο Happy Hand του Guillaume Laurant, σεναριογράφου των ταινιών του Jean-Pierre Jeunet (Amelie, Micmacs, T.S. Spivet), η ταινία μας διηγείται την περιπετειώδη αλλά και δραματική ιστορία ενός... κομμένου χεριού που ξεκινάει μια περιπέτεια από το νεκροτομείο της πόλης στη προσπάθεια να βρει το σώμα του, ενώ παράλληλα αναπολεί τη ζωή του όταν ήταν ακόμα ενωμένο στο σώμα του νεαρού Naoufel.

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει μικρομηκάς Jérémy Clapin, που εδώ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, με τις πρώτες κριτικές να είναι πολύ καλές.

    Το I Lost My Body θα βγει στις αίθουσες της Γαλλίας το Νοέμβριο και μένει να δούμε πότε θα έρθει και προς τα μέρη μας. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Lost My Body trailer: Ένα χέρι ψάχνει το σώμα του στο γαλλικό animation από το σεναριογράφο της Amelie Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top