F Ramy trailer: Θρησκεία και καθημερινότητα συγκρούονται στη νέα κωμική σειρά του Hulu - FilmBoy Ramy trailer: Θρησκεία και καθημερινότητα συγκρούονται στη νέα κωμική σειρά του Hulu - FilmBoy
  • Latest News

    Ramy trailer: Θρησκεία και καθημερινότητα συγκρούονται στη νέα κωμική σειρά του Hulu


    Ένας από τους βασικούς πυλώνες του πολυσυζητημένου diversity είναι να δίνεις την ευκαιρία σε ανθρώπους κάθε φύλου, κάθε εθνικότητας και κάθε θρησκείας. 
    Ακολουθώντας πιστά αυτή την τάση, το Hulu παρουσίασε το Ramy.

    Το Ramy είναι μια δημιουργία του Ramy Youssef, ενός όχι ιδιαίτερα διάσημου stand-up comedian που παρά τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές όπως το See Dad Run, το όνομά του έγινε ουσιαστικά γνωστό μετά την εμφάνισή του στο σόου του Stephen Colbert.

    Ενσωματώνοντας κάποια αυτοβιογραφικά στοιχεία, το Ramy παρουσιάζει τη ζωή ενός Μουσουλμάνου Αμερικανού πρώτης γενιάς, Αιγυπτιακής καταγωγής, που γεννήθηκε και συνεχίζει να ζει σε μια γειτονιά του New Jersey, και προσπαθεί να ισορροπήσει στη ζωή του, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, τις απαιτήσεις της θρησκείας του με τον μοντέρνο τρόπο ζωής.

    Το Remy ακολουθεί μια γνωστή συνταγή αλλά με φρέσκα υλικά και, τουλάχιστον κρίνοντας από το trailer, το αποτέλεσμα μοιάζει αρκούντως διασκεδαστικό.

    Η σειρά θα ανέβει στο Hulu στις 19 Απριλίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ramy trailer: Θρησκεία και καθημερινότητα συγκρούονται στη νέα κωμική σειρά του Hulu Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top