F Anya trailer: Το σοκαριστικό θρίλερ από το Μεξικό μας βάζει στο μυαλό ενός θύματος κακοποίησης! - FilmBoy Anya trailer: Το σοκαριστικό θρίλερ από το Μεξικό μας βάζει στο μυαλό ενός θύματος κακοποίησης! - FilmBoy
  • Latest News

    Anya trailer: Το σοκαριστικό θρίλερ από το Μεξικό μας βάζει στο μυαλό ενός θύματος κακοποίησης!


    Η κινηματογραφική ιστορία του Μεξικό είναι πολύ βαριά με τους συνεχιστές της να την τιμούν και με το παραπάνω. 

    Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι... διάσημοι three amigos να κυριαρχούν, όμως από πίσω τους έρχονται νέα ταλέντα με την ελπίδα να πάρουν σε λίγα χρόνια τη σκυτάλη.

    Ο Erik Zavala ξεκίνησε τη καριέρα του ως ντοκιμενταρίστας και φέτος παρουσιάζει την πρώτη του ταινία μυθοπλασίας, το ψυχολογικό θρίλερ Anya, με την ομώνυμη ηρωίδα να έχει απαχθεί και να κρατείται αιχμάλωτη από τον Emilio. 

    Πέφτει επανειλημμένα θύμα ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης, μέχρι που κάποια στιγμή δεν αντέχει άλλο, σπάει και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον απαγωγέα της αλλά και τους εσωτερικούς της δαίμονες.

    Το Anya έχει χαρακτηριστεί ως ταυτόχρονα εγκεφαλικό αλλά και σκληρό θρίλερ που αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά του μυαλού ενός θύματος κακοποίησης.

    Πρωταγωνιστούν οι Maria Fernanda Tovar και ο παλιός μας γνώριμος Gustavo Sánchez Parra (Amores Perros).

    Το Anya έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Morbido και προσεχώς θα τη δούμε και προς τα μέρη μας ;)

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anya trailer: Το σοκαριστικό θρίλερ από το Μεξικό μας βάζει στο μυαλό ενός θύματος κακοποίησης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top