F Long Lost trailer: Καλές κριτικές και βραβεία για το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Erik Bloomquist - FilmBoy Long Lost trailer: Καλές κριτικές και βραβεία για το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Erik Bloomquist - FilmBoy
  • Latest News

    Long Lost trailer: Καλές κριτικές και βραβεία για το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Erik Bloomquist


    Ο νεαρός Seth δέχεται μια επιστολή από τον Richard, τον ετεροθαλή αδερφό που ποτέ δε γνώρισε, που τον προσκαλεί να περάσουν ένα σαββατοκύριακο στην πολυτελή του εξοχική κατοικία. 
    Δεν αργεί όμως να συνειδητοποιήσει πως το ζευγάρι που τον υποδέχεται κρύβει πολλά μυστικά και τον ξέρει καλύτερα απ' ότι ξέρει ο ίδιος τον εαυτό του.

    Ένα από τα silent φεστιβαλικά hits μιας και η πορεία του δεν ήταν μεγάλη, το Long Lost πήρε εξαιρετικές κριτικές και βραβεία, που το χαρακτήρισαν ένα βραδυφλεγές ψυχολογικό θρίλερ με ένα καταπληκτικό twist.

    Δημιουργός του είναι ο Erik Bloomquist, δημιουργός της σειράς The Cobblestone Corridor, ο οποίος ψιθυρίζεται πως μπορεί να είναι το next big thing.

    Πρωταγωνιστούν οι Adam Weppler, Nicholas Tucci (The Ranger) και Catherine Corcoran (The Bleeder).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Long Lost trailer: Καλές κριτικές και βραβεία για το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Erik Bloomquist Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top