F The White Crow trailer: Ο Ralph Fiennes σκηνοθετεί το πέρασμα του Rudolf Nureyev στη Δύση! - FilmBoy The White Crow trailer: Ο Ralph Fiennes σκηνοθετεί το πέρασμα του Rudolf Nureyev στη Δύση! - FilmBoy
  • Latest News

    The White Crow trailer: Ο Ralph Fiennes σκηνοθετεί το πέρασμα του Rudolf Nureyev στη Δύση!


    Για τρίτη φορά στη καριέρα του, ο μεγάλος Ralph Fiennes κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη για να μας παρουσιάσει ακόμα μια βιογραφική ταινία, το The White Crow.

    Η ιστορία μας πάει στα τέλη της δεκαετίας του '50, όταν ο Rudolf Nureyev είχε ήδη προκαλέσει τεράστια αίσθηση, όχι μόνο στο εσωτερικό της Σοβιετικής Ένωσης αλλά και παγκοσμίως. 

    Η επιτυχία του, τον οδήγησε σε δυο μεγάλες παραστάσεις σε Παρίσι και Λονδίνο. 
    Το σιδηρούν παραπέτασμα όμως ήταν ακόμα όρθιο και οι πράκτορες της Σ.Ε. είχαν το διάσημο χορευτή υπό στενή παρακολούθηση ώστε να μην έχει επαφές με ξένους. 
    Έτσι εκείνος αναγκάστηκε να πάρει μια απόφαση που θα του άλλαζε τη ζωή.

    Βασισμένος στο βιογραφικό βιβλίο της Julie Kavanagh, Rudolf Nureyev: The Life, το σενάριο του The White Crow έγραψε ο υποψήφιος για 2 Όσκαρ David Hare (Denial), με τον χορευτή Oleg Ivenko να υποδύεται τον Nureyev και τους Adèle Exarchopoulos, Ralph Fiennes και Sergei Polunin να συμμετέχουν.

    Το The White Crow έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Telluride και από εκεί πήγε Λονδίνο, Τόκιο και Τορίνο, κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές, με τη ταινία να βγαίνει ευρέως στις αίθουσες από την άνοιξη.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The White Crow trailer: Ο Ralph Fiennes σκηνοθετεί το πέρασμα του Rudolf Nureyev στη Δύση! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top